I Deltävling 4 röstar jag såhär;



Strax så får man veta hur det har blivit i första röstningen. jag rösta såhär;

1. Thorleifs
2. Sarah Dawn Finer
3. Starpilots
4. Sahlene & Maria Haukaas
5. Agnes
6. Marlena Ernman
7. Susanne Alvengren
8. Next 3

 Ehm tre rätt av Åtta är dååååligt! :(
1. Marlena Ernman
2. Agnes
3. Stapilots
4. sarah Dawn Finer
5. Thorleifs
6. Next 3
7. Sahlene & Maria
8. Susanne Alvengren
/

Jensens autograf..

Hmm ska man göra ett försök ;) Var tvungen att sätta in det här för jag vill översätta var för mycket nya engelska ord :P

Autograph
Send your mailing address:

by mail to: 
Jensen Ackles
1122 S. Robertson Blvd.
Los Angeles, CA 90035

or by email to [email protected]
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it 

If you use the email address, you'll receive the following automated reply message (thanks to Fee for the info):

"AUTOMATIC REPLY from http://www.studiofanmail.com
Thank you for writing to Jensen Ackles. This address is for photo requests ONLY. If you were requesting a free photo and did not include your NAME and POSTAL mailing ADDRESS, please e-mail us again and include your name and address. If you already did, please disregard this automatically generated message. Allow at least 4-6 weeks for your request to be processed. Pictures will be sent by postal mail, not e-mail. Due to high volumes of mail being handled, we cannot reply personally to your questions or comments. One autograph request per e-mail, please. Any message with more than one recipient in the "to:" line, or that has undisclosed recipients, or that uses "cc:" (carbon-copy) or "bcc:" (blind carbon-copy) may be filtered and automatically rejected. We reserve the right to limit the number of photos which will be sent to any individual requester. These complimentary photos are not approved for auction or resale.


 Men då gick ej att översätta det till Svenska :( Så bara att läsa igenom det mycket noga nu :/ Nån som vill översätta åt mig ? lol xD

/

sova..

Måste sova nu blev ej nåt inlägg om vad jag shoppa i förrgår men senare idag så :P Så har jag även annat att blogga om -.- Så var jag världens klant idag glömde min tröja när jag hade klippt mig bara den inte är borta på salongen :O  Vill ha den tillbaka!! Så är jag även nu mörkårig så nyklippt och nyfärgad :) Idag blir det att lyssna på melodifestivallåtarna i skogen när dom spelas upp :P natti ♥


/

ETT MÅSTE enligt mig, du måste bara se den..

Du MÅSTE bara börja kolla på Supernatural om du inte har börjat! Den har allt kärlek, skräck, thriller, vänskap, sorg ja allt som en serie ska inenhålla. En av dom bästa serier enligt mig som har gjorts .. Och gillar du demoner och sånt så är det ju bara ett måste ;) Om du ska börja kolla nu så har du redan gått miste om typ 60 avsnitt så då har du en del att ta igen :/ Men nån gång ska väl va den första .. Kolla bara in det underbara sjukt bra klippet här under där man får se bakom kulisserna med Jensen och Jared del ett och två ;) 





/

Ny säsong av Supernatural..

Supernaturalsäsong 4 börjar sändas 15 mars. I Kanal 5 såklart. Vi fans är sjukt glada för det :) En tjej från usa sa förrut att dom har bara runt fyra avsnitt kvar av säsong fyra :( "sex and violence" hette det senaste..

Så är det klart att det blir en femte säsong. Han skrev det i sin anteckning men det visste vi i Sverige redan om ;) Så trist att man ska få vänta men det är ju som det är .. *längtar* Mer än två veckor kvar -.- Det slutade ju senast med att han var fast i helvetet ..


/

Denna filmen måste jag bara se..

Denna ska jag bara ha! :)
Han är grymt söt i sin blåa punkfrisyr ;) Utöver det så verkar filmen vara alldeles underbar..

I Ten Inch Hero bjuds vi på humor och känslor i klass med Diner, the Breakfast Club och Mystic Pizza. Ten Inch Hero är så mycket mer än bara en smörgås - det handlar om att hitta kärleken där du minst anar det. 

Fyra vänner tar itu med sina kärleksliv och lär känna sig själva samtidigt som de jobbar på ett trendigt smörgåscafé i Santa Cruz, Kalifornien. Vardagen i den här hippa lilla smörgåsshoppen är fylld av sex, kärlek och skratt. Kompisgänget som jobbar här finner styrka och stöd hos varandra när kärlekslivet stormar och caféet blir deras egen lilla oas. Skylten i fönstret säger allt: "Hjälp sökes. Normala människor undanbedes."

Hahahahaha x)



/

Hmm..

Skrev ej igår och inte i förrgår :/ Ska INTE bli lat har bara inte orkat blogga. Har ju hänt massa igår shopping och sånt har köpt lite saker jag är galet förtjust i ju :) Hmm skriver senare idag! Vi spelade ju kort förrut så fastnade där. Men asså jag förlora ju typ hela tiden ju :( Så ja säger väl gonatt och senare idag så ska det komam en massa blogginlägg och jag orkar skriva allt vill säga .. ♥ Det är ju knappt ingen som läser ändå så behöver inte ha så bråttom ;) Har skaffat Safari och gillar den men lätt med tre sidor att ha internet på :P 


/

Nattinlägg..

Har ej blivit nåt bloggande har fixat med annat under dagen..  Vet jag är efter med att läsa andras bloggar men får ta igen det. Och skulle va med i en tävling som verka kul men blir ej så får hoppas personen anordnar flera i framtiden. Dagen igår var lugn bara fyra promenader. Snön är kvar men har ju regnat så inte så kul när man vet den är påväg att försvinna :( Idag blir det långdag slutar 17. Slutar egentligen 17 imon men eftersom jag ska klippa mig på Torsdag så blir det ändrat :) Så bäst att sova nu klockan är mycket som vanligt .. Natti på dig du dom nu läser detta ♥

Slänger in en filmtrailer  från jensens nya film "Ten inch hero" 
Den MÅSTE bara ses :)

/

Vinnarna..

Slänger in alla vinnarna på Oscarsgalan :) Jag tycjer det är lite fel att Heath vann han finns ju ej mer. Men kul för hans närmaste men hade varit roligare om han upplevt det själv. Annars var den bra synd bara jag ej kunde se den. För den verkade grymt bra..

Här är vinnarna från galan;

Bästa film: Slumdog Millionaire
Bästa regi: Danny Boyle
Bästa manliga biroll: Heath Ledger
Bästa kvinnliga biroll: Penélope Cruz
Bästa manliga huvudroll: Sean Penn
Bästa kvinnliga huudroll: Kate Winslet
Bästa originalmanus: Milk
Bästa manus efter förlaga: Slumdog Millionaire
Bästa animerade film: Wall-E
Bästa icke-engelskspråkiga film: Yojiro Takita
/

Oscarsgalan 2009..

Just nu så håller årets Oscarsgala på som mest då alla gäster anländer. Kul att se alla klänningar som Skådespelarna har på sig :) Jag har sett hittills Beyonce Knowles, Marisa Tomei, Sarah Jessica Parker, Anne Hathaway som är min favoritskådespelerska, Nathalie Portman, Mickey Rourke, Josh Brolin, Sean Penn, Queen Latifa, Jessica Beal, Brad Pitt, Angelina Jolie. Och så många många flera som man tycker om :) Natalie Portmans klänning är min favorit hittills härlig rosa :) Synd att själva galan börjar 02:40 med Hugh Jackman som programledare. Jag vill se men är ju ganska sent :( Går ju senare idag men inte kul att se när man vet vinnarna :/ Ska du kolla ? (:



Zack Efron och Vanessa Hudgens (:


Anne Hathaway, Hennes klänning för utom Nathalie gillade jag :)
/

Min nya vän på Facebook..

Nu till det jag är glad för :D För jag har en av min största Idol på Facebook nämligen Jensen Ackles ;) Har kollat runt riktigt noga på hans sida för att försäkra mig att det är just han. Har även skrivit lite med ett fan till honom. Och som jag har läst så är det den riktiga :D Han hade skrivit att han var tvungen att vända på namnet så det istället blev Ackles Jensen pga alla lookalikes xD Finns även en massa som stämmer med att han är den riktiga. Bara jag inte är ute och cyklar men vad man har läst av allt som står så måste det ju bara vara den riktiga :) Känns ganska overkligt att ha han som min vän, att om det nu är han men det tror jag det är. Detta inlägg blir ett av dom första i den egna kategorin Supernatural älskar den serien mycket som sagt, så varför inte göra en egen kategori  ;) Hoppas att du ser serien? För den är ju ganska stor på Kanal fem om du nu ens har den kanalen..

Detta var svaret jag fick av tjejen när jag frågade om Jensen;

it wasn't my jacket he grabbed it was me who grabbed his jacket, i was after his autograph. i can tell you he is the real jensen, without a doubt.
i've seen all the jensen ones to on facebook, but none of them would answer my question about grabbing his jacket - so i deleted them. So i can honestly tell you this is the real jensen, i over-heard that he really did have a facebook and i think Jared has one too (apparently)


Och när jag hade svarat tillbaka så fick jag detta nya av henne;

It's the second best thing that as happened to me because the first is when i met my husband. He is the nices guy you could ever meet and yes i've seen Jared too in London when he was over here last year. When i met jensen it was dream come true i just grabbed is coat and asked for is autograph and he said of course you can have it and we chatted while he was giving me is autograph. I feel sorry for you because you said that you think you'll never meet Jensen but you never now, i thought the same but my dream came true. I know what you mean about all the fakes that try and be Jensen, i think he is a total cutie. Did you watch supernatural tonight? Do you wanna be my friend i will add you that's if you really wanna.
Jody

Så ledsen och besviken att jag aldrig kommer få träffa honom i verkligheten :´(

/

Söndag..

Sorry för dålig uppdatering men skriver ju oftast inte på dagen blir sena inlägg av nån anledning ;) Men idag har det varit lugnt eller lugnt och lugnt har ju jobbat och lite annat. När jag kom hem från jobbet så hade vi visst besök av Kenneth och Ulla-Maj dom hade med sig Tårta :) Har inte hänt så mye mera, men en sak på Facebook men det skriver jag om sedan är sjukt glad för det ;)
/

Så här röstar jag; ..

Efter att ha hört dom så är det ingen som var bra eller kanske nån men utöver så :/  BWO är tjatig, E.M.D. har ett bra scennummer med ett härligt dunk i låten men själva låten gillar jag ej krävs not ett par lyssningar. Och Maja säger jag bara ;S Jag röstar såhär;

1. Molly (final)
2. E.M.D. (final)
3. Velvet (andra chansen)
4. BWO (andra chansen)
5. Sofia
6. Topaz
7. Mikael Rickfors
8. Maja Gullstrand

Inte illa får jag säga :D Jämför så ser du ;)

1. E.M.D. (final)
2. Molly Sandén (final)
3. BWO (andra chansen)
4. Topaz (andra chansen)
5. Mikael Rickfors
6. Velvet
7. Sofia
8. Maja Gullstrand

4 rätt av åtta ;) Inte illa va :P
/

Dom tävlande i deltävling tre ikväll är; ..

 
 
 
 

Som sagt jag gillar ingen av dessas låtar. Den enda som har gått an när jag lyssnade igår var Molly. Gillar ju E.M.D. ocg BWO så inte så kul att höra det jag hörde igår. För som alltid när det gäller såna artister man gillar så är ju låtar som dom ibland ställer upp med i festivalsammanhang dåliga, utanför så är dom ju bra :/ Men som sagt om mindre än 20 minuter så vet vi ju hur det kommer låta för då drar allt igång i deltävling tre :)
/

Lördag..

Lördagen har varit lugn och antar den förblir det :) Har myst med hundarna i sängen dom somnade, varit ute med dom i kylan och snön som föll idag, ätit mat och hmm inget mer .. väntar på deltävling tre som kommer snart ska inte bli så kul för låtarna är kassa! Eller ja man ser ju om dom blir bättre live.. Men skona mig från Maja Gullstrand hon som var med i Fame factory en gång i tiden :(


/

Fredag med en massa bilder..

Lite sent men jag skriver åtminstone :P Hmm dagen igår var bra inte så många promenader. Hörde låtarna då från festivalen i en minut på varje. Fick skjuts in så slapp ta bussen annars hade jag fått vänta över en 30 minuter på bussen :/ När jag kom hem så åkte vi till Karlsholme med hundarna så fick mina kort till slut som du ser här under :D Det var svinkallt men en härlig solnedgång :) Åkte sedan och handla lite. Märkte att dom har smyghöjt lite varor i smyg på Lidl! Svindyrt börjar det att bli nu. Även Påskgodiset hade blivit dyrt ;S Avskyr när affärer smyghöjer sina varor! :(


































/

Låtarna ..



Hörde låtarna från melodifestivalen som spelades upp igår .. jag säger såhär dom är kassa ;O Hmm .. men blir väl bättre live hoppas jag :/ Men besviken på dom som jag trodde skulle vara bra :(
/

En liten Kärleksbomb..

Hittade denna lilla bomb på www.mariachen.blogg.se.
Var bara tvungen att skaffa en likadan för jag tyckte att den var så söt :P

/

Sovdags..

Helt sjukt att det är Fredag redan :/ Usch veckorna bara går och går vilket jag inte alls tycker om.. Idag blir det att lyssna på när bidragen spelas upp hår i skogen då :P Har stora förhoppningar på E.M.D och BWO så ska bli spännande vad jag hört så ska det ej vara några höjdarlåtar så det ska bli spännande.. Men skona mig från Maja Gullstrand ;S Alal i denna deltävling hör jag gärna om och om igen så länge jag slipper henne! Slänger in videon härunder som jag blev otroligt glad att hitta. Från filmen Sleepwalkers.. Är inte så förtjust i instrumentala låtar men denna underbara bara jag älskar så otroligt :) Tipsar även om filmen vilken jag tror att du skulle tycka om ;) Så nu väntar min säng ska bara försöka att svara på lite kommentarer om jag hinner *gäsp*  Så natti 

/

Yes..

Nya artister blev klara redan igår :D

Klara artister
19 Feb 2009
 
Idolvinnaren Kevin Borg och rockveteranerna Backyard Babies är klara för Törebodafestivalen.
Både Kevin och Backyard Babies kommer att spela på Torsdag 2/7.


Fyra bra hittills undrar vilka som kommer mer ^^

/

Torsdag..

Är ju då Fredag men orka ej blogga på dan så bloggar nu :P Igår var det som vanligt ute med hundar, myste med Bell och dom andra därborta :)  Hade kommit mera snö på natten så var en massa härlig finsnö så härligt att gå utan att bli blöt i all snö (: Fick när jag kom hem en ring som jag bara älskar :D Såg på Ghostwhisperer bara så bra älskar den serien ♥ Stod i tvtidningen att det skulle vara dubbelavsnitt men var ju bara ett. Så blev ebsviken men såg på Criminal minds istället och det funkar bra det också :D På Kvällen fick Rocky ett paker en gammal inslagen boll, han äääälskar att få paket som du säkert märker på bilderna ;) Justdja hade även ett paket att hämta ut trodde det var råsaftcentrifugen som kommit :P men var i själva verket en mixer som jag redan hade ;S Råsaftscentrifugen var slut i lagerså vi fick en Mixer som jag då redan har en exakt kopia av! *sur* Fick även som "plåster på såren" en pajform som var från fyrklövern antar att den är svindyr mamma sa det .. men vill ju ha min centrifug som kostar i affären över 600 kronor :( Var som vanlig sen med att skicka in lappen så jag skulle få den! Härunder kommer lite bilder från dagen :)







/

Dessa snokare..







 
Raderad användare  från okänd ort i okänt län
Söndag 15:e februari 15:15
Rocky
 
Raderad användare  från okänd ort i okänt län
Lördag 14:e februari 19:06
*Minigrisar



Jag har alltid undrat för det händer allt för ofta att jag ser att det finns folk som har kollat på mina bilder för att sedan radera sig. Är det bara snokare eller kollar dom igenom sidan en sista gång! Ibland så är det bortåt 50 kort inkollade i mitt galleri av en och samma person! Man blir ju så arg när det bara är raderade användare ;S För man undrar ju om dom skaffar en ny sida eller vad dom nu gör för nåt :/ Tycker det är otäckt när folk gör så :(
/

Sweet dreams..

Ska när som helst sova, men hinner slänga in ett inlägg. Har blivit klar med en sida som jag har som tog väldigt lång tid att fixa. Men är iaf nöjd :) Men snart ska jag sova så gonatt ♥

/

Onsdag..

Dagen snart över har varit ganska lugn .. Jobba därborta Bell var helt underbar låg och myste en stund hos han i sin box :P Han är runt 80 ch i mankhöjd så en stor maffig oehört lugn Pyrenéhund :) Var svinkallt därborta säkert några minusgrader. Skönt att snön är kvar vill så gärna ha korten! Så hoppas jag får dom till helgen för lite väl långy att gå till fots..Idag så var det premiär för Greys anatomy :P Lexi gjorde idag en operation hon inte alls fick göra såg du det så fattar du vad jag menar. Annars så var det en lugn dag imon blir det likadant min långdag igen. Egentligen skulle jag fått gått hem idag när jag var klar men blev ej så så fick dela ut maten. Men fick ju en lång mysstund hos Bell :) Om nån dag eller så så vet jag lite mer om vilka artister som kommer till festivalen :P Och om åtta dagar ska jag klippa mig :) Synd bara det blir på min långdag, men säger bara till så får jag gå längre på Tisdag. Synd bara att min sovmorgon försvinner lite men skönt ändå att börja tidigt :)

Det bara vräker snö ute just nu eller kanske inte vräker. Men det snöar iaf och det gillar jag :) Bara det får ligga kvar länge för vill inte ha regn! För blir det regn så kommer det bli en dödsfälla med alla hal is som blir :/



/

Taylor Swift- Lovestory..

En ny vacker låt med Countrystjärnan Taylor Swift som jag tycker mycket om :) Mycket vacker video med en söt kille i ;) Tror att hon är runt 17 år..

/

Tillökning i Björnfamiljen..

På Skånes djurpark så har det blivit lite tillökning i Björnfamiljen av några bedårande små björnar :) Kolla här på dom. Så söta att man bara smälter :* Ett av mina favoritdjur är detta vackra men fruktansvärt farliga ♥

/

John Blund..

Ska nog inte skriva så mycket mer är bäst att jag drar mig mot sängen.. Men några blev det jag har ovanan att uppdatera på nätterna men ska försöka bättra mig :P Men jag skriver ju för jag har ju som sagt varit urkass men har börjat bättra mig, för har man en blogg så ska man ju skriva i den.. Max två-tre inlägg ska jag försöka skriva kan bli flera ;) jag tycker min Blogg är fin saknas ju bara en Header och Babyblå bakgrund men den kommer så småningom har ju mina snöflingor så dom får duga tills dess :) Har så mycket oftast att skriva men ändå skriver jag inte :/ Så säger godnatt och avslutar med denna bild :)

/

Nya modern talking typ..

Malin tipsa mig om denna grupp som heter Man meadow i en länk hon skicka ;O Alltså bara såå bra låter som dom nya Modern talking enligt mig :) Läste jag inte fel så vann dom den polkska melodifestivalen så heja Polen ^^ Alla som ser på tv4 känner säkert igen den ljusa killen som är eller kanske var då hallåa på kanalen. Verkar som han har slutat för var längesedan jag såg han på tvn :( Ihh jag är käär i hmm låten haha x) Han är och förblir min favorithallåa alla tider ♥ Hoppas dom blir stora så dom kommer och turnerar över hela Sverige ;) Jag har blivit beroende av låten ;O

Låten heter "Love is gonna get you"


Låten live :)


En annan lika grymt bra låt med dom :)
/

Onsdag morgon..

Ska ju vara Tisdag men skrev inte igår skulle skriva men det bidde inte så :P Igår så var det bara fyra promenader + två promenader med chefens :) Så var Bell där och han vill bara kela så la huvudet lite lätt på honom då somna han :) Imon så kommer gråhunden Satin mycket trevlig.. Långdag blir det idag får se om jag får sluta tidigare men ska ändå ta det väldigt lugnt för är ju inte många promenader . Så är det även snö kvar så blir härligt med långpromenader senare. När jag kom hem satt jag vid datorn och kolla på lite Schlagerlåtar, Kelly Clarksons nya och lite till. Åkte sedan ut och handla lite. På tv sen var det halv 8 hos mig, den nya mechanist var faktiskt bättre än jag hade trott Chris hade sagt att den första delan var dålig men det tyckte inte jag :P
/

Nu ska hon sova..

Hann några inlägg mer än jag trodde innan jag nu ska sova :) Så gonatt bloggar senare idag när det nu blir .. ♥

/

YES..

Läste detta nyss på Törebodafestivalsidan :O

Artistbokningar
16 Feb 2009
 
Det börjar röra på sig med artistbokningarna, faller alla pusselbitar på plats så hoppas vi att vi kan släppa namnen på några riktigt spännande artister nu på fredag och i kommande vecka!
Håll utkik!

Gud vad kuuul! :D Har gått in och kollat där ganska ofta för man är ju nyfiken ;) Hoppas på bla. E.M.D. , The ark, The Boppers, Barbados, Ulf Lundel och en massa mer :)

/

Översättning..

Haha ganska coolt ;) Har skaffat länken som gör att man kan översätta sin blogg till olika språk :P Frågan är om den översätter rätt.. Men nu har jag en sån så nu är jag nöjd :) Förstår bara inte varför mina nya kategorier Supernatural och Nyheter är nånstans har ju lagt in dom :/ Hahaha ja den suger på att översätta vissa saker xD Hahahha

En är; God what kuuul! :D
/

Tagged..

Är ju den sidan jag är medlem på. Den är kul om man slapp alla äckel! Jag brukar ju inte direkt vara taskig men är det nu. För har redan anmält två stycken ska nog göra det med en till. För det materialet dom har på sin sida är ju då INTE barnvänligt! ;O Så var det en idiot som skicka bilder till mig jag trodde jag skulle smälla av! Den blocka jag + anmälde :) För en sida är till för att trivas på som man är medlem på. Man ska inte känna sig obekväm enligt mig. Mår även illa av det jag sett och då är det verkligen illa.. Så alla mejl jag bara kastar dom bara en tänk EN jag skriver lite mer han är så vanlig man bara kan bli. Men dom andra är enligt mig bara så ja vet ej vad man ska kalla dom äckel typ ;S Aldrig i hela mitt liv trodde jag att jag skulle gå så långt med att anmäla nån men det har jag ju då gjort känner mig ganska nöjd över det :) Ni skulle förstå om ni såg vad jag har sett .. Själv är jag emot allt sånt på nätet.
/

Måndag

Var egentligen meningen att jag skulle blogga igår men orka inte (a) Såg idag när jag gick av bussen att det var nåt vägbygge bort mot Skövde, antar att det var om olyckan :/ Carola berättade att hon hade sett flera bilar på rad när hon var på väg hem från Mariestad. Jag som ville ha sett det tur jag nog ej såg det för vem vet bussen aknske ej hade kommit fram så då hade jag fått vänta :/ Så försöker hon luska ut vem det var som anmälde henne för dessa struntsaker hon tror hon vet vem det är. Så hon ska fråga ut personen rätt ut när den kommer nästa gång. Hoppas ej det är den jag tror det är men det får vi väl se. För hunden vet jag tycker komma ut dit trots att han är hur jobbig som helst. Var meningen jag skulle ta 15:12 bussen men stod visst och prata lång över en halvtimma med Carola ;O Hon trimma Stina samtidigt :) Tur kanske det för när jag sedan satt och vänta på bussen så kom det en bil som tuta. Hör sedan nån som ropar på mig och det var mamma och min bror så jag fick följa med till Skövde :D Synd bara att jag hade fel kläder såsom termobyxor .. Och synd jag ej hade mina linser på mig -.- Tur var det för annars hade jag fått suttit och fryst i väntkuren i nästan en halvtimma. För fast bussen ska komma 15:52 så håller den aldrig den tiden!  Så trött på bussar dom kommer och går som dom vill ;S I Skövde så skulle min bror hämta sin kompis mobil för kompisen bor ju i Italien så han ska få den skickad till sig :) Sedan så var vi i lite olika affärer en var Överskottsbolagey. Köpte lite godis och Coca-cola ;) Efter det åkte vi till Rusta. Sedan till Maxi och handla lite köpte där en Cider och lite annat. Och så var vi även inne till H&M såg en jacka skitsnygg jag vill ha! Får köpa den nästa vecka för hade ej tillräckligt med pengar den kosta ju 398:- :/ Perfekt att ha på festivalen i Juli som jag är så spänd att få höra vilka mer artister som kommer :P Ace of base och Melody club är ju klara redan .. Sedan åkte vi hem jag gick ut med hundarna , bara så kallt ute med en massa snö :D Sedan så såg jag på halv 8 hos mig. 90210 höll på att missa men såg en på Facebook som skrev att det var. Efter det var det CSI New york sedan en del saker till .. Sedan ja nu sitter jag här och skriver får se om jag skriver nåt mer inlägg iofs har skrivit detta långa, gillar ju att skriva långa x)  Men får se om jag hinner innan jag ska sova. Igår kom Belle som är över en meter i mankhöjd till pensionatet så är jätteglad för det. Så han ska jag träffa idag :) ♥

Bell :) ♥
/

Resultatet i deltävling två;

Yes! Rätt gick till final :D Synd bara att ej Lili och Susie kom till final, men det gör dom ju i andra chansen :) Resultatet blev såhär;

1. Måns Zelmerlöw
2. H.E.A.T
3. Lili och Susie
4. Amy Diamond
5. Pork ´n beans
6. Markoolio
7. Jennifer Brown
8. Lasse Lind

Amy var inte bra alls i direktsändning låten var kanske härligt dunk men henens röst var jobbig i den och ALLA dansare måste man ha så MÅNGA! och fula kläder när rocken åkte av :/ Lasse Lind inte alls bra. Jennifer *gäsp* Måns kommer att växa i mina ögon. Heat var bara så , blev förälskad i trummisen med haha bananen som blev bananasplit x) Men ändå var Lili och Susie bäst så synd att den ej gick till final :( Om mindre om en vecka är deltävling tre E.M.D. är en av artisterna. och just det Petra Meade tycker jag är bra oavsett vad andra säger för har märkt att många retar sig på henne..

Var nog allt för idag ska strax sova.. Idag (söndag) Kanske det blir Sandviken ska ju bli en solig dag sägs det med all gnisrande snö så hoppas går ju, för vill HA korten vid sjön :)
/

Deltävling 2;



Snart börjar ju då Deltävling 2 :D Vad jag tycker nu så är Lili och Susie bäst. Men även Amy var bra dom andra var inte jättebra men som jag alltid säger mycket bättre live ;) Så här tippar ja ikväll;

1. Måns Zelmerlöw (final)
2. Lili och Susie (final)
3. Cookies n beans (Andra chansen)
4. Heat
5. Markoolio
6. Amy Diamond
7. Lasse Lindh
8. Jennifer Brown

Så tror jag men alla som vet hur jag tippa förra helgen vet ju hur fel jag hade (x hehe

Dom som tävlar ser ut såhär;

   
 
 
 

Måns är ju förhandstippad så ska bli kul att se hur den mottas :P Vet man hur det gick för Live forever med Magnus så ja det kan gå hursomhelst , men om några minuter så börjar det för att sedan ha 21:30 resultatet.. Såg att man kan se när artisterna blir intervjuvade efter sändningen live på SVT på internet ;O Så det ska man kolla på såklart :)

/

Alla hjärtans dag..

Önskar alla som läser detta en glad alla ♥ dag :)

Happy Valentine

Glitter Graphics

Fanns så mycket kul man kunde sätta "fast" på bilden så svårt att välja. Men till slut så bestämde jag mig för att bilden skulle se ut så här :)
/

Lördag morgon..

Jag som skulle skriva en massa men jag och mitt skrivande om att jag ska göra.. Skrev ju aldrig om vad som hände vid pensionatet i veckan :/ Men idag så är det melodifestival skriver om låtarna och så senare idag :D Nu ska jag sova internet stängs av när som helt .. så natt bara avsluta lite på Facebook och andra sidor först om jag hinner ♥

/

Fredagen den 13:e..

var ju då igår men skrev aldrig nåt som jag skulle! :/ Men Fredagen 13 var lugn för mig iofs hade jag slutat en timma senare så hade jag kanske sett en olycka där jag går av/på bussen men får se vad Caroola säger på Måndag eller om det står i tidningen om det. Vem vet hade jag haft otur hade jag kanske varit med i den :/ Men iaf hade velat sett platsen men var som sagt ej där :( Men man hörde ju en massa blåljus åka ut. Har varit med om en sak som har med en bilolycka att göra så man vill ju helst undvika dom..

Men iofs var en ganska ledsam Fredagen den 13 för våran Angelo gick bort. Han hade hasat sig ut ur huset och låg utanför i typ mitten av Tuff och Ozzy. Usch vad ledsamt :( Nu hoppas vi att han går på dom gröna ängarna med Gadget sin bästis han satt med innan Gadget somnade in av nån anledning en natt. Saknar er två så ♥

Angelo ♥
/

Sova..

Tänkte skriva ett långt inlägg men är trött och ska sova nu.. Har så mycket att skriva men tar det senare idag, hände en sak på pensionatet i förrgår :/  Idag är det låtlyssning på låtarna för imon ska bli kul :D Har på mig mitt Headset imon i skogen när jag går (: Kraaam och godnatt ♥

/

Oops..

Höll på att radera arkivhistoriken för vill ta bort krysset men tack vare det får krysset vara  kvar för höll ju på att radera bort arkivet :S Då hade jag fått panik om det ej hade kunnat tas tillbaka! Så har jag även fösökt att ta bort den texten typ som man skriver du ser <3 uppe i vänstra hörnet vill INTE ha nån text där för det förstör! Så hjärtat får vara kvar för att ha en text blir inte fint :/ Även försöka på rubriken få första bokstaven stor och dom andra små men går ju 17 INTE! Så vet jag heller inte hur man får ett mellanrum mellan allt i vänstra hörnet. För inte så kul att mitt namn + om mig faktan står i ett! Även besöksräknaren och prenumerantsaken ligger ihop! jag ger upp för har sabbat min blogg förr och det gör jag INTE om :S Så en dag försökte jag även lägga in en liten bild på mina hundar till vänster med den blev megastor så det sket sig det också! Asså att fixa med koder är jag livrädd för för som man kan öäsa över så höll det på att gå helt åt skogen ;O -.- Så även säkert 1000 saker som ej går. Och så undrar jag vart är kalendern koden finns men inte själva kalendern ;S
/

Beslutsångest till tusen..

Skickade ju som sagt tillbaka svar för skulle ju få information. Och detta fick jag idag :/ Asså vet ej om jag ska tacka ja eller ner är ju en stylist och sånt med. Men är rädd för att lämna ut mitt banknummer. Så även vissa andra saker. Hur skulle du göra ? Läs och få en egen insikt av det lååååååååånga informationsbrevet x) Det verkar ju som sagt ärligt men så ska man göra allt som hör till. Så vet jag ej om det är i Sverige eller U.S.A ;S Så ehm *hjäääälp* -.- Så det blir antingen ett ja eller nej till hon som skickade detta.

Hello,
        Thanks for the reply. Well like I have said before, I am Dominique Reiniche , a Member of the Confederation of the Food and Drink Industries of the EU, and president of the Union of European Union Group of The Coca-Cola Company.
               When ever an advert is meant to done by Coca cola,we go around in search of photos, where ever we can find, basically through sites on the internet such as modeling sites or dating sites, So its from there pictures and photos are been screened and selected and it happened that yours was chosen with some other qualified candidates.Beauty isn't really the watch word for the criteria we are looking for so don't be amazed.
    
Well all that is left is that a payment would be sent to you.That payment would cover both the 550 Euro which you should use to buy cloths and accessories to be used to take more photos, then rest should be sent to our international photographer and make-up artist  who would come around for the photo session.
   
     So,if still interested in the offer,the necessary informations should be sent as soon as possible

FULL NAME:
AGE:
DATE OF BIRTH:
WEIGHT:
HEIGHT:
HOME ADDRESS:
CITY
POST CODE
STATE:
COUNTRY
PRESENT OCUPATION
MOBILE NUMBER:
EMAIL:
DO YOU HAVE A BANK ACOUNT?
............MALE ................
CHEST:
SHOE SIZE
HAIR:
BUILD
..........LADY ....................
BUST:
WAIST:
HIPS:
DRESS SIZE:
SHOE SIZE:
EYES:
HAIR:
   
*Please note that none of the information you share with us is going to be shared with any third party, they are strictly for purpose of analysis only.
 
 
          After your information has been reviewed and confirmed, a makeup artist and photographer would be assigned to you to take you on the photo shoots. Also the initial 550 euro due to you and payment for the artist and photographer will be sent to you. All the required information should be sent as soon as possible as we respond on a first come first served basis.
 N*B
We are still awaiting to receive two or more picture of you.The photos required is basically for documentations and preview.
.Let us know your decision ASAP..
Thanks and God bless.

Dominique Reiniche
/

Nattugglan Therese..

Måste sluta va en nattuggla x) hehe (: Blev aldrig av att jag satte in bilder på snön från idag får bli en annan dag ;/ men nu ska jag sova så godnatt vem du är är ;) Lämnar här ett litet videoavtryck av en video jag alltid kan kolla på om jag är på dåligt humör för då nlir det bra igen :) haha min humor är grym eller nåt ♣ Gonatt hörs imon eller idag då (:

/

Modell..

När jag läste detta några gånger innan jag skulle sova så fick jag mera klarhet i det. Personen som skrev detta tyckte att mitt utséende var perfekt för en typ kampanj ;O jag ska då modella hahha hmm :/ vet ej om jag ska svara tillbaka. Hur skulle du göra ? Man vet ju ej om det är ett riktigt men låter ganska sant. Men verkar som det är i USA iaf vad jag tror men tänk vad kuuuuuul det vore typ vara ett ansikte i USA :O Hahaha x) (billboards, magazines and all major international airports in the USA skulle jag "visas upp på".) Och jag älskar ju Coca cola :D Hmm får se om jag svara tillbaka men lät ju ganska kul trots allt men är det sant eller ej det ser jag ju om jag skriver tillbaka. Men jag avskyr ju att stå framför kameran som dom flesta vet xD hehe ,. men man kan ju ändra sig om man blir stylad typ ;) Hmm får fundera hur jag gör .. Vore ju ett mionne för livet isf. Men hej jag kommer aldrig att våga , och det är säkert bara nån som luras så behöver ej mer tänka på det :)
/

Måndag..

Veckans första dag är snart över gick fort som vanligt. Och snart är det fredag för veckorna har en tendens att flyga iväg :/ Idag var det nästan vårväder var jätteskönt i solen med gnistrande kramsnö :) Fick många fina kort kanske om jag hinner sätter in dom snart för blev hur nöjd som helst med dom :) Hmm .. Vet inte vad jag ska skriva mer så skriver väl det i nästa inlägg om jag kommer på nåt ;) Btw fattar inte varför jag har varit en aktiv följare av One three hill för den serien är alldeles underbar :) Var ute förrut på stan när jag kom hem och handlade lite när jag kom hem lite juice, chokladpudding, choklad och lite annat ..

När jag publicerar detta så är hon säkert Tisdag men jag har iag skrivit om måndagen ;)  Ganska bra enligt mig eftersom jag har varit kass på att blogga!

/

Måndag (morgon)..

Alltså vart tar helgerna vägen (?!) Dom typ går upp i rök :( Gillar inte måndagar speciellt inte när det är snö och halt ute extra lång tid att ta sig fram :/ Men men godnatt säger jag <3
/

Söndagskvällen..

Spenderades framför tvn :) Eller ja gjorde lite annat med .. Såg även Fantastic four på tvn mycket bra som vanligt, skulle gärna se dom live. Hmm det krånglar med länkar och med bilderna jag har satt ihop ska inte se ut så alls saknar text! Men ja kommer väl på igen snart hur man gjorde :/ Var väl inget mer jag skulle skriva här isf tas det i nästa inlägg *gäsp* Men till tvn åt jag Pizza du ser sorten här under ;) Tog även lite andra kort saknas den tredje men hon var upptagen med annat :) Och så är lilla Angelo på bild <3 Retar mig att programmet krånglar men det får väl duga .. eller inte -.-






/

Söndag..

Söndagen idag har varit ganska lugn :) Har sett på tv, jobbat, vart ute med hundarna osv dvs en ganska lugn Söndag ;) När jag jobbade förrut så hade jag med mig mitt headset så att jag kunde lyssna på radio så mycket lättare då och gick fortare , många av mina älsklingslåtar var på Rix :P För nån timma sedan så började det att snöa igen! Så nu vräker det ner ser ut som finsnö men är säkert snöblandat :/ Börjar närma sig tolvslaget så snart är det åter igen måndag, jag gillar inte måndagar :( och därborta imorgon är det säkert glashalt så man får åter se upp med vart man går för gillar ej draghundar! Hmm ska avsluta detta och gå iväg och fixa med annat typ diska och se på tv mm .. Slänger in en video med världens bästa grupp och världens bästa låt , iaf en av dom ; )



/

Hmm..

Fick detta konstiga mejl i min brevlåda på myspace. Alltid kul när man gillar mina kort mina passade visst dom, eller om denna nu gillade profibilden min x) Men hade det varit på svenska så kanske jag hade läst mer men när det är på så mycket engelska på är det bara för mycket att läsa! Så är jag ju väldigt försiktig på nätet för finns mycket skumt här som alla vet..

Hello,
My name is Dominique Reiniche, a Member of the Confederation of the Food and Drink Industries of the EU, ..france president of the Union of European Union Group of The Coca-Cola Company.

Right now we are working on a job for Coca cola in the United states and France,canada. I’d like to know if you are interested in modeling, for your photos would be displayed on billboards, magazines and all major international airports in the USA.

We go around selecting pictures and photos that fit the required standard we have set down, from different sites on the Internet such as dating and modeling sites. I saw your photo on this site and i think they fit our criteria perfectly.

Please let me know if you are interested in this Job. For starters, you get a Euros 750 before photo shoot after which you may negotiate your contract pay. Its also may be a chance to attain noticeable fame.

Please do not reply via this site, as your mail would not be answered. Get back to me via email

''[email protected]''

if you are interested in this offer and I would give you further details.

God Bless

Dominique Reiniche.

/

OMG det snöar..

Det snöar ;O Den bara vräker ner så roligt jag får idag då med halka när jag ska ut och jobba -.- För vi har ju ovanan att skämmas bort med snöblandat regn! Jag ser det snöar, jag ser det snöar. Det var väl roligt  . . . .   Det bara vräker ner utanför fönstret ;O


Gammal bild från slutet av November 2oo8..
/

Lite bilder från igår..

Som jag skrev så skulle jag lägga in lite bilder jag tog idag. Eller blir ju igår jag tog dom :) Här är dom och dom är alldeles underbara enligt mig :*







Mischa lade sig här när jag höll på att bädda min säng. Och Rocky kom när jag var klar och hoppade upp i min säng :) Sascha höll hus nån annanstans och sov :/ Men här är iaf lite av bilderna enyoj ; ) Kan själv kolla hur länge som helst för bilderna är ju bara så bedårande :*

Ska strax sova så säger godnatt skriver senare idag. Är förvånad att jag redan denna korta tid har skrivit mer och mer ;O Brukar ju dröja ibland veckor ibland månader när jag bloggar hehe x) Men har man en blogg så ska man såklart skriva i den tycker jag :)

Kraam och godnatt
/

Bara en liten Halloweenbild..

Gick aldrig att lägga in den när det var Halloween förra året :( Men nu vet jag hur man gör så bara till att njuta av bilden ;) hehe (:

Halloween

Personalized Glitter Graphics

/

Skrällen..

Bänkade upp med Äppelcider, Ostbågarna och dip med nacho cheese smak :) Ostbågarna var så goda chilismaken kom lite efter men mycket goda. Vad jag kan säga om finalen är tja den sög ;O men det visste jag redan x) Men från att ha hört dom live så var J, Nina, Alcazar så mycket bättre dom andra var inte bra. Allra minst den dära Ugglan gillar inte att se henne. Och att hon sedan knep den internationella juryplatsen är bara för mycket! Nina och Alcazar var bäst enligt mig. och Emilia hon lät inte bra ikväll!
Så här blev resultatet;

1. Alcazar
2. Emilia (!?)
3. Caroline af Ugglas (?!)
4. Scotts
5. Nina
6. Marie Serneholt
7. Jonathan Fagerlund
8. Shirley Clamp SKRÄLLEN!

Man var som ett frågetecken. Alltså hur kunde Nina åka ut ? Caroline Andra chansen + Internationell ? Emilia till final ? Jonathan åka ut ? :( Men mest av allt shirley Clamp komma sist ;S Frågorna är många. Imorgon står det säkert i tidningarna om Shirley mest.  Men så sjukt glad för Alcazar :) För deras låt var helt enkelt bäst skulle funka bra i den stora finalen, men man får ju se om det finns nån bättre vilket jag tror det ej finns iaf just nu ;) Synd bara den ej fick sällskap av Nina för den låten tyckte jag om, även Nina gillar jag :(

Om en vecka en ny deltävling hoppas det är många fler bra med då än det var ikväll :/
/

Lördag..

Skulle skriva ett litet nattinlägg inatt x) Men bloggen krånglade man kom ej in :( Men men .. Idag så har det varit en lugn dag hittills har inte sett lite på tv, ätit frukost som bestod av flingor+välling+smörgåskex :* Är ju Lördag så då ska man ta det lugnt ;) Inväntar melodifestivalen ska bli så kul trots att man inte är så förtjust i bidragen så är det bara ett måste att kolla :) Var nog inget mer jag ville skriva skriver ju senare. Men hmm äta nu och det okända så ska jag även gå ut med mina hundar :P Tog lite fina kort på dom förrut + ett av mitt marsvin som är lite dåligt tänkte sätta in lite av dom sedan :) Åhh lyssnade även på lite musik på datorn förrut en av låtarna var Rötter som står mig mycket kär, ryser varje gång jag hör den :*

Kraaam :)
/

Artisterna som tävlar i deltävling 1 är; ..


 
 
 
 

Jag hejjar ju som sagt på Jonathan och Scotts. I stort sätt ingen var bra ;S Men Scotts och Jonathan är åtminstone dom som lät "bäst". Men många låtar kommer ju till sin rätt när dom ska framföras live .. Så vem hejjar du på? Jaja ikväll vet vi vem som kommer att stå sig bäst i direktsändning :)
  
/

Johan Becker..

Såg jag inte fel så är Johan Becker en av medlemmarna i Starpilots ;O Johan Becker är deltagaren i Fame factory som skrev många sjukt bra låtar även en av tidernas största kärleksballad enligt mig ;) Lyssna så hör du och njut :* Starpilots ska vara med i en av deltävlingarna :)

/

Melodifestivallåtarna i deltävling 1..



Var nära jag missade det idag för trodde det var 14, men hörde Nina på radion :) Men hmm var nära jag ej kunnat höra det för asså dessa skall från hundarna -.- Och idag var det rena dårhuset + att Sonny rymde för mig idag >.< Blev värre när det kom två Grand danois hundar på långt över en meter långa deras skall hugger tag i en rejält. Deras ägare är visst danska vilket jag fattar nada av när dom pratar , ägaren sa en massa till mig och fattar som sagt nada x) Vägra att gå ut med dom nästa vecka ;S . . . Men jag brukar slippa draghundar så :)

Till final går;

1. Scotts
2. Jonathan Fagerlund

Andra chansen går;

3. Alcazar
4. Shirley Clamp

För övrigt så var det inte bra som alltid -.- Nina var inte så bra men kan växa. Caroline var absolut inte bra! ;S , Marie var dålig. Emilia var kass!

Var nästan inga bra då ;O Hmm som jag nästan trodde.
Men Scotts var hmm gaaanska hyfsad kan växa. Jonathan var bra :) Alcazar var ehm sådär.. Shirley var seg men den får väl komma till andra chansen inte dom resten jag INTE tyckte om :/

Så är ganska besviken trots allt, vet ej om det blir bättre om man hör hela låtarna. Emilia och Caroline vill jag inte se men dom andra ja.. Hmm J och Scotts MÅSTE till final annars blir jag då inte glad då x)

Ska bli kul att se om jag får nåt rätt brukar vara ganska duktig på att tippa rätt ;) Bara det ej blir en "Life forever", besviken än idag att den åkte ut.. Men klockan 20:00 imorgon börjar det med Petra Meade och allt.

Synd bara att dom inte spelade alla låtarna för brukar vara så kul att höra Carolina Norén och alla artister pratar lite. Blev inte lika kul att lyssna när alla låtar spelas upp i en minuts versioner :/

Såg nu att dom har infört att man kan välja ut bilder att sätta in från sina album, ja skriver du en anteckning så fattar du vad jag menar :)

Helt sjukt att säga det; Imorgon klockan 20:00 så är det dags för årets första deltävling i Melodifestivalen :D
/

Samantha who..

Alla som kollar på Let´s dance har säkert inte missat att efter utslagningen så är det serien Samantha. En helt underbar serie om en tjej som har tappat minnet hon försöker få det tillbaka genom ja kolla så ser du ;) Men hon börjar få lite minnesbilder på hur det var innan förlusten och det är inget som hon tycker om.. Gillar att kolla på det för Barry Watson en av mina favoritskådespelare är ju med :) Älskar denna underbara serie helt enkelt :* Är väldigt stor i USA :)


























Barry Watson till vänster :)
/

Tips på en OLW..

OLW har börjat med en ny sorts Ostbågar denna gång med Chili i :) Vet ej hur dom smakar men tror det är gott. Ska inviga mina med en ostdip och Cider imon till melodifestivalen :)

/

Hjälp..

Ja ser du på det så fattar du ;) Nya assistenten som har svårt att göra kaffe, bankrånarna, Citronfromage, Hej lobotomi, Chevy Chase osv .. hahahahaha asså såå himla sjukt ;O Men bara såå kul x) hahahahaha
/

Min schlagerbibel..

Såg nyss att jag hade mer kommentarer än vanligt i min blogg ;O Svara på dom senare för jag ska när som helst gå ut ; )

Btw nu när Schlageryran råder så har man kunnat köpa eller den finns kvar till den 7 februari. Nämligen en Schlagerbibel, perfekt för oss schlagertokar ; ) Står typ allt man vill veta om årets festival + en massa annat godis som hör till :)

/

Läste jag rätt? ..

När jag loggade in på en sida jag är medlem på så innehöll ett av mejlen detta;


Believe me usually when i see your eyes in my mobile i think that iam in the paradise and when isleep i hope that my dreams kiss your lips""

Ehm blev livrädd när jag läste detta. För jag tolkar det som att den som skrev detta har laddat ner min bild och lagt in det i sin mobil ;O vad jag vet så kan man ej gå in genom mobilen på sidan Tagged. Den sidan går mig på nerverna men gillar ju sakerna man kan göra där :( Vill ej ta bort min bild för jag tycker om den . . . . Mitt  eget i-landsproblem  man så fint kallar det  x)
/

Godnatt..

Ska när som helst sova : ) Hmm måste sluta va en sån här nattuggla x) Naaaatti ♥ Slänger in en låt som jag är typ förälskad i låt mig presentera The Killers- Human en av världens bästa låtar enligt mig :) Den jag aldrig kommer att tröttna på så länge jag lever :*

/

Blogkoll på mig..

Glöm inte nu att prenumerera när du ändå är inne här ;) Finns i raden till vänster :) *väntar med spänning på första prenumeranten* haha x) Känns konstigt att man typ kan prenumerera på "mig" :P Hmm .. men kan ta lugnt än har inga direkt så behöver ej blogga så ofta men när det blir typ fem får jag nog börja att sätta fart med skriveriet ;O




/

Min nya header..

Är då snön då. För kan ej göra nån Header och har jag ej snön så blir det typ ehm vitt x) Kan heller ej sätta in nåt .. Så haha min Header är snön ;O Och ganska passande ändå för det har nyss snöat så är en massa snö utomnus nu :) Men sjyst av snön att typ bara stanna en minut på sidan min :( Men vem vet vissa kanske använder Picasa när dom gör Headers. Det har ju då jag men vad jag har sett så använder dom flesta Photoshop. Hmm svårt jue ;O Vet exakt hur Headern ska se ut men att göra den tar säkert ganska lång tid -.-
/

Scotts in my <3 ..

Om knappt två dagar så är det den första deltävlingen i Melodifestivalen och Scotts är en av dom tävlanden :) Utan att höra låtarna så har jag redan dom som favoriter + att dom lätt går till final ;)




/

Bara en rubrik, hmm ..

Förstår dom som har svårt att hitta på rubriker x) Men hmm denna funkar för mig :) Ska strax sova ska ha lååång dag imon men det blir bara kul :) Så godnatt .. slänger in denna videon som är helt klart en klassiker alla tider :)




Naaatti :)
/

Therese fattar nada ..

Alltså varje gång jag ska lägga upp en bild som jag vill ha i min Header, händer det absoulut nada! Det blir vitt, vitt, VITT. Jag gör som man ska men det går ju f*n INTE *muttrar* -.- Jag vill ha en Header och en design men det kan jag se i stjärnorna efter ;O Vill även ha Photoshop men även det ska få finnas i stjärnorna!! Detta är vad man kan kalla ett i-landsproblem :(

/

Qx..

Var i förrgår den årliga Qxgalan :) Många vinnare blev det har inte koll på vilka. Men årets Homo blev Andreas Lundstedt , han var väl värd priset :) Årets låt blev Empty Room helt klart värd priset Magnus Carlsson var prisutdelaren :* Många fler vann och många gäster kom till den galan som visst aldrig tv-sänds :(


Magnus med sin Mats :)


Empty room- Sanna Nielsen :)
/

Ehhm ..

Jordgubbsläppar, giftermål, vackra ögon, påflugna som fattar 0 när man ej vill skriva med dom!, äckel i allmänhet, drar till mig fulingar och bla bla bla bla -.- Jag vill INTE höra mer om detta ;O Men tur det finns en papperskorg :) och jag är ej dum jag är bara mänsklig för man tål ju inte vadsomhelst som folk skriver till en :/ Men fortsätt skriv och gör bort er själva på sidan gör mig inget :) Så bra är inte bilden jag har, så fort jag laddade upp bilden det var då dom började! Och nej jag gillar den så tar ej bort den ;O
/

Synkontroll..

Var igår på synkontroll var 2007 jag var där senast ;O Men min syn såg bra ut :) Så nu har jag nya linser har ju dom som man kan ha på sig dygnet runt, lite mera lyx ;) Glasögon då och då så mina ögon får vila.. Jag har styrkan 5 och -5. Så är typ lite blind när jag ej använder nåt av dom men fram kommer man ju alltid :) Så om ett halvår ska jag kolla synen igen viktigt är det då mest för den medicinska delen .. Var för övrigt svinkallt att gå ner till stan kom 2 minuter försent men gjorde ej så mycket :) Får avsluta här måste sova, måste sluta att vara en nattuggla inte bra för kroppen ;O

Kraaam och sov så sött ♥


/

Besöksstatistik..

Checkade in den nyss och ja den var typ 0 ;O Bara ett blått streck som sträcker sig upp mot det oändliga!  Men är man inte så aktiv som jag är så vad kan man vänta sig ; ) Men är lite för lat än för att börja skriva på allvar , så har man inte direkt några läsare så inga direkt krav på sig? hehe. Men ska blogga lite när det blir melodofestival och så för det är en av höjdpunkterna varje år för mig : ) När jag väl börjar ta tag i det så gör jag det, hade jag haft en cool design så hade jag varit mera aktiv men nu har man ju ej det x)
/
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!