Hmm..

Jag som INTE skulle bli efter när det gäller bloggandet men se så det blev :/ Hmm.. får försöka att ta igen det på nåt sätt ;) men det är faktiskt skönt att vara datorfri ett par dagar. Trots att man kommer efter med vad man ska göra så är det ändå skönt att inte sitta klistrad framför skärmen :) Men nu ska jag sova ska försöka att uppdatera fortast möjligt måste ju visa upp min drömjacka jag köpte i Skövde igår på H&M, jag bara äälskar den :D Men ja får vänta med det för nu ska jag sova :)

- Puss och godnatt på dig
/

*Gäsp*

Hej bloggen och godnatt bloggen .. Är på tok för trött måste sova nu så nu lockar sängen och Skövde senare idag. Blir lite shopping och Påskgodis så godnatt och dröm sött :)

Avslutar med den haha grymma Tingeling :D
/

Måndag igen..

Hej!.. Helgen var bra med blandannat dom första plusgraderna för iår :) Det enda jobbiga var att jag stressade igår men det får jag väl ta. Väntar på Onsdag för då ska jag bara en kolakaka med nötter ;) Idag måndag så ska vi kanske åka upp och fira min morbror som fyller år får se om det blir av så han kan få sina presenter :) Hoppas även att jag får min ring i veckan för var ett tag sedan jag ringde. Så hoppas jag ju även att mitt Ja blir fast för än så länge är det ganska osäkert så är faktiskt osäker äm fastän jag har fått det andra så är just ett fast ja ändå långt borta :S Hmm jaja det löser sig hoppas jag då :/ Tänkte sätta in lite bilder i bloggen senare om jag hinner var ett tag sedan och har en del att sätta in. Såg förrut Supernatural med alla otäcka spöken var grymt bra :) Har inget mer direkt att skriva så ska dra mig mot sängen.

- Dröm sött ♥

Avslutar med ett litet klipp från en av finalisterna i det nya American idol, Adam Lambert heter han :)

/

Första plusgraderna för iår..

Hej!.. Var så härligt väder igår närmare nio plusgrader, den varmaste dagen iår hittills :D Synd bara att det kommer dröja tills nästa varma dag blir iaf så sa dom på nyheterna. Vi gick ca 3,9 km. Vi var nere vid Lilla Ekudden sjukt många folk som var ute och gick bland alla svanar, änder och Topsvipor. Tog många fina kort som jag kan visa en dag. Såg även vid Åna den vita anden som ungarna kallar för Anki :) När vi kom hem så åt vi mat Tunnpannkaka och Spenatsoppa :P Såg på kvällen Vårt bröllop i era händer, Babben och company, Vart fan är min revy och lite annat. Robinsson var det premiär för ochså men det vill vi inte se. Vad ser folk för nöje i att slakta djur :S Övrigt så är man så trött på alla pakter och att dom inte är på en sandstrand utan i ett tråkigt träsk :/

-Sweet dreams
/

JAAAAAAAAAA..

Det lutar mot att det blir ett ja. Iaf från den som skulle besluta det. Men han lät positivt så JA än så länge från han :D Helt plötsligt så blev sommaren och våren så kul ^^ Frånsett att man måste fylla år innan sommaren :(
/

Paketet kom..

Mitt paket hämtades ut igår, Inte alla kläder men dom flesta var i :) Blev supernöjd synd bara att allt ej var i samma paket..
/

Melodifestivalvinnaren 2009 är Malena Ernman..


Så var den långa resan över vinnaren är korad och det blev Malena Ernman med La voix. Helt grym vinnare som jag tror kan ta hem segern åt oss i maj :) Men ville så gärna ha Måns eller Alcazar :( Måns var vinnaren av jurygrupper han fick glänsa en bra stund innan han petades ner :( Såg ju så himla bra ut.. Och höll på att gå helt åt skogen Svenska folket röstade helt sjukt. En efter en åkte alla som låg i ledningen ner! Höll på att sluta med Ugglan som vinnare blev helt kall och höll på att gå åt! Men som tur är så var svenska folket inställda på förhandsfavorite Malena. En så bra låt men ja hade mina två andra favoriter även E.M.D. Som tur är så vann Malena herregud om Ugglan hade vunnit :S E.M.D. låten blir bara bättre och bättre får ju se dom live i sommar ;)

Här är resultatlistan för schlagertävlingen

FINALEN:

1 ”La voix” med Malena Ernman

2 ”Snälla, snälla” med Caroline af Ugglas

3 ”Baby goodbye” med EMD

4 ”Hope & Glory” med Måns Zelmerlöw

5 ”Stay the night” med Alcazar

6 ”Moving on” med Sarah Dawn Finer

7 ”1000 miles” med H.E.A.T.

8 ”Love, love, love” med Agnes

9 ”You're my world” med Emilia

10 ”Alla” med Sofia

11 ”Så vill stjärnorna” med Molly Sandén

ANDRA CHANSEN:

Första duellerna:

Den första duellen vanns av Sarah Dawn Finer med Moving On. Det innebar att Scotts, med Jag tror på oss försvann ur tävlingen.



Den andra duellen vanns av Lili & Susie och bidraget Show Me Heaven. Det innebar att BWO, med bidraget You’re Not Alone fick lämna tävlingen.



Den tredje duellen vanns av Star Pilots och bidraget Higher. Det innebär att Amy Diamond, It’s My Life, lämnade tävlingen.



Den fjärde och sista duellen vanns av Caroline af Ugglas och bidraget Snälla, snälla. Det innebar att Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox och I Got U, fick lämna tävlingen.



Andra duellerna:

I omgång två duellerade Sarah Dawn Finer med Lili & Susie samt Star Pilots med

Caroline af Ugglas.



Till final från andra chansen:

Caroline af Ugglas och Sarah Dawn Finer



Internationella Juryns val till final:

Sofia



MALMÖ

Till final:

"Love Love Love" med Agnes

"La Voix" med Marlena Ernman

Till Andra chansen:

"Higher" med Star Pilots

"Moving On" med Sarah Dawn Finer

Den internationella juryns favorit:

"Moving On" med Sarah Dawn Finer



Utslagna (placerade som följer):

5) Sweet Kissin’ In The Moonlight med Thorleifs

6) Esta noche med Next 3

7)Killing Me Tenderly med Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng

8) Du är älskad där du går med Susanne Alfvengren

LEKSAND

Till final:

”Baby, goodbye” med EMD

”Så vill stjärnorna” med Molly Sandén

Till Andra chansen:

”I got u” med Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox

”You're not alone” med BWO

Den internationella juryns favorit:

”Alla” med Sofia

Utslagna:

”Du vinner över mig” med Mikael Rickfors

”The queen” med Velvet

”Alla” med Sofia

”Här för mig själv” med Maja Gullstrand

SKELLEFTEÅ

Till final:

”Hope & Glory” med Måns Zelmerlöw

”1000 miles” med H.E.A.T

Till andra chansen:

”It's my life” med Amy Diamond

”Show me heaven” med Lili & Susie

Internationella juryns favorit:

”It's my life” med Amy Diamond


Utslagna:

"What if” med Cookies n Beans

”Kärlekssång från mig” med Markoolio

”Never been here before” med Jennifer Brown

”Jag ska slåss i dina kvarter” med Lasse Lindh och Bandet
GÖTEBORG

Till final:

”Stay the night” med Alcazar

”You're my world” med Emilia

Till Andra chansen:

”Jag tror på oss” med Scotts

”Snälla, snälla” med Caroline af Ugglas

Internationella juryns favorit:

”Snälla, snälla” med Caroline af Ugglas


Utslagna:

”Tick Tock” med Nina Söderquist

”Disconnect Me” med Marie Serneholt

”Welcome to my life” med Jonathan Fagerlund

”Med hjärtat fyllt av ljus” med Shirley Clamp

GRATTIS till segern Malena Ernman :)
/

Tisdag..

Hej!.. Började dagen med att gå iväg i ett par tvättade termobyxor ;) Hände inte så mycket bara typ fyra promenader den femte var en ny hund som har haft en dålig uppväxt med misshandel och alkoholiserade ägare. Han togs även allt för tidigt från sin mamma. I början så morra han men gick hur bra som helst sedan var en helt underbar hund vid namn Roscoe blandning av border collie/schäfer. han älskar att leka, äta godis och en ny bekantskap i form av bröd gillar ju att skämma bort hundar med det ;)

Var jättehärligt väder idag med sol fastän det blåste ganska kallt så var det varmt i solen så stanna till då och då när jag var ute på långpromenad och njöt av solen :) Våren känns i luften. När jag kom tillbaka så höll Suzanne på att åka vi han byta några ord. Hon sa att jag var den bästa hon har haft ;) Hade även träffat ägaren till hästarna.Stina var helt knäpp när jag prata med henne och hästan Tequila -.- Fick veta att Missan hade avlivats pga Fång när man får det så får man va instängt runt två månader utan att gå ut :/ Missan var inne på sitt 21 år. Den nya kompisentill Tequila heter "make my dessicion" eller mackan som dom har förkortat det till :) Den är 13 år och travare såsom Missan var.
På väg till bussen sedan så .. det kommer jag aldrig säga men var inget kul när bilen kom fram :S

Hemma sedan så åt jag lite sedan bar det av att handla lite. Sist åkte vi till Karlsholme med hundarna och gick jättehärligt men var svinkallt när det blåste! Tog en del fina kort som jag kan visa senare :)

När vi kom hem så åt vi mat Speghetti och Köttfärssås med tacosås. Såg på halv åtta hos mig, den rätte för Rosing  och Desperate housewives. Sist Brothers and sisters + sista 10 minutrarna av Lost som är märkligt men trots allt bra.

Nu sitter jag här ska surfa klart för att sedan sova.

 Ps; Inget JA än och det skrämmer mig :(

-Dröm sött ♥
/

Din lilla sötis ..

Haha Mischa har fått en ovana vilket är en söt ovana :) Det är att varje gång min bror brukar gå ut och gå nästan jämt som hon nu har börjat med. Så brukar hon gå in i hans rum och hämta hans ena toffel, för att gå en bit med ;) Men nu har hon börjat tänka mer för hon vet ju att vi vet om det. Så nu går hon oftast ej långt :( Så fort hon ser nån av oss så får hon stora ögon som "kom du på mig igen!* och släpper den blixtsnabbt x) hahaha

Jag kom på henne ;) hahaha
/

Natt..

Hej! Hmm tja får försöka uppdatera mig senare idag ju mer dagarna går desto mer får jag att skriva om :/ Men har iaf svarat på dom flesta kommentarerna för det var viktigast annars får jag svårt att ta igen det för man har ju en del att leta bland. Usch vrf måste det går så fort från att man kommer hem tills att man ska sova :( Kommer det gå såhär fort i sommar med dagarna så blir det en otroligt kort sommar :S Måste snart sova för att göra samma visa dvs gå upp och rusa iväg till bussen men ska försöka bättra mig på den punkten hade jag då tänkt ..
/

Jaha gonatt då..

jag som skulle ta igen sååååååå mycket så blev det ej fastna framför CSI xD Men imon är en annan dag.. Supernatural var bara så bra :) Så trist att man måste vänta mindre än en vecka på nästa avsnitt :/

-Sweet dreams 

/

Supernatural börjar strax..

Om mindre än 15 minuter så börjar det första avsnittet i säsong fyra :D Otäckt att det börjar med att han vaknar levande begravd :/ Sedan så tänkte jag ta igen lite i bloggen har ju varit dålig på uppdatering i helgen om Melodifestival osv. Även dålig på att godkänna och svara på kommentarer men tänkte ta det sedan. Så hej så länge härnäst väntar Supernatural :D :D Har ju väntat på detta sedan i höstas ..

/

Finalen i Melodifestivalen pågår..



Hinner ett litet inlägg för festivalen pågår just nu :D Nyss var Ugglan fy -.- Måns har varit bara älskar den LÅTEN :D Just nu är Agnes gillar ej den men bättre än Ugglan! Väntar på Alcazar och E.M.D.  Håller ju på Alcazar och Mums mums :) Ska gå ifrån datorn och tillbaka till festivalen och hämta mat Spaghetti och Köttfärssås :P Så ha nu en bra festival och håll tummarna att INTE Ugglan vinner. Heja Alcazar & Mums mums ;) Vinner ej dom så vet jag inte vad..

1. Alcazar- Stay the night
2. Måns Zelmerlöw- Hope and glory
3. Malena Ernman- La voix
4. E.M.D.- Baby goodbye
5. Sarah Dawn Finer- Moving on
6. Molly Sandén- Så vill stjärnorna
7. Caroline Af Ugglas- Snälla snälla
8. H.E.A.T- 1000 miles
9. Agnes- Love. love, love
10. Emila- Your my world
11. Sofia- Alla

Såhär tror jag att det kommer att se ut när kvällen är över ;)
/

Fredag..

Hej!.. Hinner skriva lite om Fredagen innan det stängs av :) YES Fredag idag vilket innebär att det är nära helg då är det ju Melodifestivalen och Supernatural :D Eller är ju Lördag när jag skriver detta då x)

Igår då så var det snöblask det har ju regnat snöblandat regn. Vilket innebär mycket skitiga byxor och en dödsfälla för det är ju typ glashalt på vissa ställen och har man draghundar där borta ;S Men fick gå med myrsteg. Var runt nio promenader ganska mycket men går väl fort för dom flesta är ganska lätta att gå med. Agnes och wilgot kom ej kanske senare eller till helgen :/ Kom två nya som var på inskolning Mimmi och Tyra. Gick en snabbis med chefens hundar ;) Trodde att jag skulle hinna med bussen men den kom två minuter tidigare än den brukar! Usch vad jag INTE gillar olika busstider ;S Men Carola kom åkandes hon gjorde en chansning att jag "kanske" var kvar och det var jag så slapp sitta runt 20 minuter i det kalla och vänta :)

Fick ej samtalet idag som jag har väntat på :( Men antar att det är ett ja får la vänta till måndag :/ Nästa vecka kommer även ett av paketen jag har skickat efter och kanske min Dimantring :D

När jag kom hem gick jag ut med mina hundar. har inte gjort så mycket mer än att äta, sitta framför datorn och kolla Tv :P Tobias och hans partner åkte ut idag :D Finns la inte så mycket mer att skriva så säger godnatt om jag ej hinner med nåt mer .. ♥ Tänkte svara på lite kommentarer men hinner ej det för vågar ju ej om datorn stängs av :/

Melodifestival IDAG :D Heja Alcazar och Mums mums ;) Vem hejjar du på ? : )
/

NYA HEMSKA FACEBOOK..

Alltså kunde inte dom som har hans om facebook låtit det vara! Nu är jag bara deprimerad, ledsen och fruktansvärt besviken  när jag är inne! ALLT kul är borta ;S Skulle ju kunna skriva vilket men är för deprimerade för det :'( Jag som tyckte Facebook var alldeles underbart nu är det bara en besvikelse. Har läst runt att tusentals kanske miljoner är lika arga och besvikna som jag är! Man kan väl fråga oss som är medlemmar vad vi VILL HA för det är ju tack vare oss som Facebook är en framgång ;S Bara pengar som VANLIGT bakom ALLT! Man kan inte längre se allt det roliga folk fixar med i newsfed bara en själv vad jag gör ;S Man kan heller inte se vilka ens vänner blir vän med i Newsfed :O
/

Nytt från H&M..

Dessa saker har jag köpt från H&M igår :) Grymt snyggt enligt mig. Eller ? ;) Allt kommer ej på en gång så undan för undan kommer jag få paket på posten :) Besviken bara att den blåa blusen var slut, men vitt funkar det också nästan snyggare..



/

Torsdag..

Hej! Hinner ett litet inlägg innan datorn dras ur :) Har nyss beställt lite kläder och annat sjukt mycket blev det men otroligt snygga som H&M har :) Visar senare idag för måste sätta ihop dom i Picasa..

Igår var det då långdag var inte alls många hundar. Gick en långpromenad med Nellie liksom hon vill knappt gå en meter igår slog hon på stort ;) Synd bara att jag ej hann att gå längre som hon ville. Var på en långis med Elsa, Alice och Stina gick bra men svinkallt blåste det om händerna! När jag kom tillbaka så städa jag hälsade på en ny hund en liten söt livrädd Papillon som heter Snoopy :) Matten den hade har drunknat så mattens mamma har hand om Snoopy nu :( Så fick jag veta att Boxern Linas matte inte fanns mer i livet nåt hade hänt :O Först Linas kompis Emma och nu matten, hussen till Lina vill skriva ett nytt avtal. Idag kom även Harry och William och senare idag så kommer (kott) Agnes och Wilgot :D

Så började det snöa med snöblandat regn jättekuuul! -.-

Så fick jag även ett positivt samtal som jag tror bådar gott ;) *håll tummarna*

Ska avsluta nu ska strax sova. Såg Ghostwhisperer idag ett nytt avsnitt med hon och Sam och efter det ett läskigt avsnitt av Medium :) Så säger godnatt om jag ej hinner sätta in några mer inlägg ♥ Här under har du lite bilder från igår i ett kollage, sa ju jag skulle sätta in det  (:


*Den svarta till höger är Buster :)
*Hon i blå jacka är Kajsa :)
*Även Putte, Lisa, Sallie, fåren, hästarna och chefens hundar är på bild ;)

/

GRATTIS Sacha på din 11- årsdag <3..

Ett stort GRATTIS Sascha på din 11- årsdag önskar jag dig :) Älskar dig :*







Nu är det bara är två månader kvar!  -.-´
/

Onsdag..

Hej! .. Idag var det då långdag och det blev verkligen en lång kom inte hem förrns vid 18 :) Det var sjukt lite hundar där idag. Eddie, Lisa, Sallie, Buster, Sonny (monstret), Kajsa. Så var det även hennes hundar men först tog jag Kajsa träffar henne nästan aldrig mer nuförtiden ägarna har fixat hundvakt på annat håll :( Hon blir bara trimmad nuförtiden..
Kajsa blev den sista jag gick med av Dagishundarna asså hon bara ville gå på. Så tog henne på en långpromenad :O Haha hon kunde säkert ha gått flera mil men det har jag inte tid till x) Fick fina kort på henne kan visa dom + andra jag tog senare måste sätta in dom först ;) Var skönt ute fastän solen sken så blåste det ändå lite småkallt.

När jag kom tillbaka så tog jag Cajsa, Alice och Stina. Blev långpromenad med dom med :) Men idag var Alice jobbig sjukt jobbig när hon bara snurra och hade sig kopplen trasslar in sig hela tiden! :/
När vi nästan hade kommit tillbaka så var hästarna framme var bara så nära att klappa dom men hundarna hindra mig!! Så som jag har väntat på det så fick jag ej klappa dom!

När vi kom tillbaka så började jag att städa Carola kom sedan. Hon berättade att det än inte "den" bruna hästen som heter Missan. Utan det är en ny slaktbilen hade visst kommit i helgen och hämtat den bruna Missan ;S Så den vita Tequila har nu en ny kompis. Förklarar varför den bruna verkade tamare än vanligt *snyft* Väntade innan jag skulle gå hem så jag fick säga hejdå till Kajsa, Buster och Sallie :) Kanske aldrig mer får träffa dom så jag får passa på ;S Fixk veta av Kajsas ägare att hon har varit inne på sjukhus dom trodde det var fel på henne för hon dricker mycket vatten. Kajsa blir 10 år till hösten ♥ Tog sedan bussen hem blev ej den som gick vid halv 18. Utan den som gick runt 18:40 för den jag skulle ha taggit åkte förbi mig när jag bara hade sekunder till hållplatsen! >.<

När jag kom hem så gick jag ut med mina hundar var ute en stund satte mig vid gungorna och åt upps siat biten av min smörgås, med tre hundar stirrandes på mig ;) Så medans jag satt där så kom det många ägare gåendes med sina hundar..  Satt och gunga och lyssna på Rix top 6 lista..

När jag kom hem sedan så åt jag mat korv och Stroganoff :P Kollade på nyheterna var bland annat om massakern i Tyskland och USA f*n vilka idioter det finns!! Lider så med vänner och familj :( Sedan så var halv 8 hos mig, Greys anatomy och lite annat sedan så hmm .. sitter jag här och har kollat runt på lite sidor för att sedan börja skriva detta inlägg ;) Tänkte avsluta detta långa som jag tror att du orka läsa men ahh det gör jag :P

Måste även skriva att idag så gick jag säkert över 1 mil :D Dumma mig att inte ta med min stegmätare :(

Så har jag fått ett glatt besked som har att göra med det jag är orolig för :) NU behöver jag ett JA för då får gärna sommaren komma ;) Hmm ..


/

Nytt från H&M..

Igår kom det åter en ny katalog från H&M :) Denna gången var det sjukt snygga kläder! Vill ha mycket men kan inte få allt men en del kanske. Kolla bara på bilden på en del av kläderna ;) Funderar på att skicka efter den blåa skjortan och det spräckliga linnet. Även några av assecoarerna men då iblått. För ska på 60- års kalas nästa månad så kul att ha nåt nytt bland alla festklädda. Antingen jeans eller kjol till får se :)

/

Säsong fyra startar snart..

Om mindre än en vecka startar Säsong fyra av Supernatural :D *längtar*

/

Martha Stewarts hund Ghenghis Kahn..

Så otroligt ledsamt det som har hänt Marthas nya hund och 15 andra på hunddagiset läs bara :(

Martha Stewarts hund dödad i explosion

15 hundar avled i kennel

Martha Stewart har drabbats av den andra tragedin på bara ett år.

Hennes hund Ghenghis Kahn har omkommit i en explosion, uppger tmz.com.

Efter att Martha Stewarts hund Paw Paw dött av njursvikt i april förra året så drabbas nu mediaprofilen av ännu ett hårt slag. En av hennes andra hundar, Ghenghis Kahn har dött i en gasexplosion, uppger tmz.com.

15 hundar döda

Hunden befann sig på en kennel i Pennyslvania när tragedin inträffade. En last med propan skulle levereras till kenneln när något gick fruktansvärt fel. Plötsligt exploderade gasen och 15 hundar omkom, uppger nyhetssajten wfmz.com. Mannen som levererade propanen fick föras till sjukhus med brännskador. Lastbilschauffören omskrivs som något av en hjälte då han lyckades kasta några hundar i säkerhet. Totalt kunde 15 hundar räddas från explosionen.

 

 


Ghenghis Kahn..

Hon skriver om tragedin på sin egna blogg här.

Har själv förlorat hundar genom åren så vet vad hon går igenom. Men att förlora sin hund i en explosion är fruktansvärt :'(
/

Tisdag..

Hej!.. Skulle ha skrivit förrut men har blivit hindrad av lite saker däribland halv åtta hos mig, bygglov som var från Töreboda idag typ halva släkten bor runt och i Töreboda ;) Och såklart Desperate Housewives som var sjukt spännande idag :P Postade även brevet idag..

Idag så var det inte många hundar alls mest löshundar hade varit bättre om det var skrivet vilka som var lösa. En Rottis vid namn Atlas gick jag även ut med han var jättesnäll :) Var ute med Alice, Stina och Elsa på långpromenad så himla härligt väder! Solen sken och det blåste nästan inget alls skönt att bara stå och njuta mot skenet ;) Vet att det är snöstorm i Sthlm det vill vi INTE ha hit för nu när det äntligen börjar bli torrt ute! Är så trött på att mina termobyxor blir skitiga så fort :( Såg även att den påkörda haren var typ platt eller inte platt var knappt inget kvar av den bara ett öra som var ganska helt iaf halva örat ;S Hann med bussen 15:17 ca :) Imon så blir det storstädning med diskborste av en box bevare mig för alla spndlar och kryp lång dag imon!! Så MÅSTE ja ta med kameran och ta kort på Kajsa för hon kommer ju aldrig mera som dagishund längre hon trimmas bara , så kanske jag aldrig mer får träffa henne så måste ju ta kort :/ När jag kom hem så kollade jag på sista minutrarna av Tyra banks show tillsamamns med lite Risgrynsgröt (: Efter det så var det ett avsnitt av Topmodel, den säsongen där Ewa vinner ..
Ska avsluta nu skriver kanske nåt mer om inte så godnatt och dröm sött


Elsa, Alice och Stina :)
/

Min lilla linslus..

Hinner med ett litet nattligt inlägg ;)
Här på bilden är min kära Rocky :D Jag bara säger till honom när han har glassbyttor och sånt i munnen att jag vill fota. Han står då still en liten stund som alltid och väntar på att jag ska fota honom, för att sedan rusa iväg för att vi ska fortsätta finta honom :O Hahaha kloka hund vad gör man inte för sin matte ;)


-Dröm sött
/

1,1 karat diamantdesign och 26 Swarowskistenar..

Tänkte bara visa min nya ring som jag kommer få. Inte jätteäkta men Swarowski är ju värt en del ;)



Kul att se när man får den , ingen aning på värdet men säkert över hundralappen är den nog värd :) Den verkar urläcker om jag får säga det själv, är ju ett stort ringfan ;) Men det säger jag nog godnatt får se om jag hinner med ett till annars så godnatt vem du är är som läser detta .. ♥
/

Elvis Presley collection..

Nästa månad så fyller min moster jämt. Blir säkert stor släktträff osv :/ Men har ingen lust att gå på det pga av att det kanske blir ett nej, inte så kul att ha det i bakhuvudet. Men ingen kommer sakna mig ändå bland allt folk. Vi såg på Tv att man kan beställa detta med Elvis hon är ett otroligt stort fan till honom! Men det skulle bli sjukt dyrt för oss tre men får se hur vi gör, hon fyller ju jämt och vet hon skulle bli glad åt detta ej utgivna som det nu då innehåller, även andra saker man har sett sig blind på ;) Finns även sjukt snygga kort på han. Så ser det ut som nån kamera eller nåt på bilden. Men hon hade visst det mesta med honom :/ Men får se finns säkert billigare saker man kan ge henne.. Om inte så beställer vi det åt oss själva :)

/

Måndag..

Hej! .. Lite sent att blogga men jag bloggar ju åtmonstone :) Och jag bloggar ju typ varje dag så den ligger inte på latsidan om man säger så. Såg att den enda prenumeranten jag hade har tagit bort mig undrar vrf för jag bloggar ju faktiskt :/ Jaja gör ingenting.. Det kan ej vara min första prenumerant för den tog bort mig måste varit nån ny undrar vem ;S

Idag så har det varit så härligt väder där borta skinande sol och riktigt skönt i värmen. Hundarna och jag bara njöt i solen var typ sex promenader var ute med Myran passade på att mysa mycket med henne eftersom jag kanske aldrig mera kommer se henne *snyft* :( Hermes åkte hem synd jag aldrig säga hejdå. Var andra mysiga hundar såsom Eddie, Atlas, Quintus, Lisa och nån mer. Gick långpromenad med Stina, Alice och Elsa riktigt härligt väder känns som våren är på G. Eller NEJ vill INTE ha vår ju! ;S Vi satt och myste vid stenmuren ett litet tag och spana ut mot det stora fältet med solen i ansiktet :) När jag kom tillbaka städade jag och sedan tog jag bussen hem. Åt lite när jag kom hem och drack gul dricka till :P Såg på Tyra Banks show som går på vardagarna vid 15:oo .. Var ute en sväng med hundarna vi träffade på hon med Papillonerna, sedan gick vi till Lidl och sedan hem.

Har kollat nu på 90210 och Spårlöst.. I Spårlöst så sände dom en del från Älgarås för familjen som sökte i detta avsnitt kom därifrån. Det var ju i en av skogarna i Älgarås som mina marsvin hittades av en svamplockare instängda i en låda :( Ska strax se på Cityakuten som visst ska vara ganska ledsamt verkade så när vi såg lite av slutet. Hoppas även på Gossip gilr har ju ej sett det förra avsnittet från igår, det är från balen. Ju mer jag ser på Gossip ju mer älskar jag serien ;) Var väl inget mer skriver snart igen ska visa en ring med typ diamanter jag ska få nån gång i veckan :D Hmm men ah så göt jag :)
/

Godnatt..

Hinner med ett litet inlägg innan jag ska sova :) Har väl inte så mycket att skriva.. Men jobber blev klart förrut gick ganska fort trots vädret. Hade kunnat vart i Skövde idag och det retar mig, hade velat ha en sak :( Idag var Linda B i Bingolotto var faktiskt bra, dom visade lite bilder från Gullspång även mammas lärare osv visades :) Såg Reprisen av Criminal minds förrut och CSI New York.. Gossip gilr spelades in så det ser vi senare idag. Hmm asså en ny vecka vilket innebär att det närmar sig APRIL :S Får jag ett ja så gör det inget för då blir allt som vanligt. Men får jag ett NEJ. Så kommer jag bara att vilja lägga mig i sängen och dra nåt gammalt över mig för alltid och ligga kvar där. För kommer bli så besviken men men ett JA, räknar jag ju då med så hoppas det blir så :/ Men säger godnatt med denna låt som jag älskar så :) ♥ Såg även nyss att jag har tagit mig upp på Bloggtoppen är numera bara runt 9000. Förrut var jag ju runt 10000 ;S haha kändes inte så kul men nu känns det så mycket bättre ;) På vilken plats ligger du på Bloggtoppen ? ;)


/

Lite nya bilder..


Benjamin


Wilma


Ronja och Zingo


Hermes (det stora matvraket) är på väg att äta upp godiset jag har kastat, slängde upp det i luften först :P haha


Molly och Frasse


Uppe vid graven som urnsattes i veckan. Hon ligger hos Tord ..


Mina älsklingar , vi är på väg upp ;)



/

Söndag..

Hej! Sitter här och lyssnar på Bryan Adams summer of 69 på Spotify :) Samtidigt så är det snöblandat regn som pågår här utanför :/ Det som höll på att bli torrt ute så händer då detta! Sitter och väntar på nyckeln för det börjar dra ihop sig till 18 så känner att det börjar bli stressigt :/ Har inte gjort så mycket än drack lite frukostvälling förrut mycket gott och varmt :) Hmm finns väl inte så mycket mer att göra kollar runt på lite sidor på nätet och lyssnar på musik medans jag väntar.. Kanske skulle ta och bädda min säng medans jag har tid än ;) Hmm skriver mer ikväll för just nu vet jag ej vad jag ska skriva så här (tidigt) på dagen :P Såg att Barbados sångaren hade klippt sig det kan man säga verkligen behövdes ;)

/

Lördag..

Hej bloggen x) Har ej kunnat blogga tidigare under dagen har ej haft daton igång. Så när jag väl kunde blogga så fastna jag vid annat ;) Men dagen idag har varit lugn var tvungen att jobba lite lite krångel imon annars.. Såg ju melodifestivalen men blev besviken då på den ena som gick till final :/ Idag har det varit trist väder när jag var ute med fyrfotingarna på kvällen var det lite kallt. Finns inte så mycket att skriva mer. Sitter och lyssnar på Spotify lite just nu så är det Heaven med Bryan Adams på min alldeles egna låtlista :) Blev ju inbjuden av Ola och man kan säga att jag är fast! Spotify är som alla säger alldeles underbart, finns sjukt mycket bra inte allt man gillar men det mesta i musikväg. Såg på Facebook att folk är desperata om dom ej blir inbjudna haha. Tom en bad om en inbjudning i min mejl hade jag hade jag kunnat ge, men ska jag ge så blir det till nån jag känner ;) Tänkte svara på lite kommentarer har lite att göra där , får se hur långt jag hinner innan datorn stängs av ..

- Dröm sött

/

Andra chansen..


Så var det då andra chansen igår jag blev glad tills det då var dags för Snälla snälla med caroline gick till final ;S Alltså hur 17 röstar folk hon är asså och låten fy fabian :( Vinner den så kommer vi inte komma längre än till kvalet för vi får ju kvala iår, så Sverige kan kyssa finalbiljetten adjö! Älskade Starpilots som snubblade på målsnöret då Caroline tog deras finalplats :/ Sarah är jag glad för men hellre Lili & Susie älskar den låten :) Alla blev den internationella juryns val, ganska hyfsad. OM mindre än en vecka är finalen heja Alcacar och Mums mums ♥



/

Lovebirds..

Har ej visat det andra jag shoppade på Guldfynd ;) Köpte ju ringarna och detta som är på bild härunder :) Fåglarna fanns i samband med alla ♥ dag och halsbanden finns där nu. Så fint alltihop ♥

/

Fredag..

Helgen är nu här :) Hmm vill INTE ha helg för det är nära april! Idag var det tio promenader slapp vissa hade gärna gått ut med Myran för kanske aldrig snart ser henne mera ;S  Men han tog henne när jag var ute med Wilma. Börjar bli torrt ute vilket är bar för våren kommer ju eller vill INTE ha vår nu :( Bara en månad kvar till den.. Hann med bussen 15:17 så jag kom hem för att lyssna på när Ottoson prata lite om festivalen Beach boys kommer ju :) Hittade ej mitt headset så jag kunde ej höra på låtarna men gör inget har ju redan hört dom. Idag blir det nog lugnt får se om jag hinner sticka ut med jobbet eller orka rättare sagt har ju även söndag på mig :) Så gav jag idag en släktmedlem min adress till denna blogg :O Vill ej säga till såna jag känner om att jag har en blogg vill ju ha en Header först för trist när man ser alla andra ha det, men har ju ej ps :/ jaja dettta funkar så bra men skulle va kul att ha en. Var nog inget från mig så säger här godnatt datorn stängs av snart. Slog mig nu att det är knappt 20 dagar kvar :( Men men kan ju få ett JA som jag hoppas så mycket jag hade planerat därborta nu när det blir vår och sommar ;S Kort, sola, njuta, se vilda djur osv :/ Aja -.-
/

En massa nya bilder..











/

Vad ska man säga..

Jag har tre väldigt speciella hundar, kolla så ser du själv :P

Sascha


Rocky




Mischa


/

Beach boys till festivalen..

Kul, kul, kul! Att det nu är klart att Beach boys är klara för festivalen :) Dom ska spela på Pite festivalen först. Men dom ville ha ett till ställe neråt Söder och det föll då på Töreboda dom känner till Ace of base och så var dom nyfikna på Göta kanal ;) Så dom kanske stannar kvar och åker båt dagen efter själva festivalen är över,, vem vet det kanske man får se :) Två till stora är kanske på g han ville ej avslöja nått på radion förrut.. Finns bara två originalmedlemmar kvar i bandet ..

Ett superband klart för Festivalen
6 Mar 2009
 
Beach Boys är klara för TörebodaFestivalen
  Läs mer >>


Beach Boys Legendarerna med över 100 miljoner sålda album bildades 1961 i Kalifornien och
innehar rekordet i antal år mellan två förstaplaceringar på Billboardlistan - 22år!
Good Vibrations 1966 och Kokomo 1988.

 

/

Eye of the tiger..

Längtar efter säsong 4 som kommer snart, då får man se detta :P..

/

Torsdag..

Finns inte såå mycket att skriva om igår .. Men slutade typ 20 minuter tidigare blev skjutsad i en bil minuterna innan bussen kom då jag skulle öppna min apelsin precis .. I bilen spelades hemsk musik blir allvarligt talat rädd :O Var bara gegga lite här och var som tur är så är isen borta på dom flesta ställena.. Inte många promenader men blir mer nästa dag ska bli runt fyra till. Bara Elsa och Cajsa idag på långpromenad dom andra tre var redan ute med husse. När jag kom hem fanns inte så mycket att göra åt cornflakes och mjölk + frozen yoghurt :) Såg lite på tv var Beverly Hills det där emelie var med i en mycket dum en. Gick sedan ut med hundarna filmade lite innan då Rocky sprang runt med den tomma frozen yoghurt i munnen haha Det ska upp på Youtube hade jag tänkt ;) Du vet vad jag menar om du har sett det.. Medium var idag premiär bra var det :) Ghostwhisperer var bara repriser jag som vill se hur Sam reagerar!

Hmm och april närmar sig med rekordfart :( Blir så rädd bara jag tänker på det för händer det som INTE ska hända blir det synd om mig :( Så som jag har längtat till våren där borta :'( Vill INTE ha sommar ju! Hoppas det blir JA från den andra. Om inte så är det typ en sabbad sommar osv för mig och typ all evighet .. Säger dom ej ja är dom helt enkelt dumma i huvudet! ;S Händer det att jag får ett nej så är jag död, det kommer kännas så för mig  -.-´ *hjääälp*

Gonatt :/ ♥



vet jag har kommentarer att svara på men tar det till helgen vilket är idag eller tidigare ..



:(
/

Onsdag..

Finns egentligen inte så mycket att skriva om Onsdag. Ute är det inte så kul att vara det är blött, lerigt och kallt. Solen tittar fram lite då och då men annars jättetrist väder :/ Fick idag glass därborta jordgubbsglass och sån dricka från en Sodastreamer passionssmak :) Var där ganska länge idag men tja gör mig inget kan faktiskt va hur länge som helst där.. Idag så var det urnnedsättning men var ej där bara mamma och Christopher och dom andra. Hon ligger nu på samma ställe som Tord .. Hoppas dom två sitter däruppe tillsammans nu <3 .. Finns inte så mycket mer att skriva vet att jag har kommentarer att svara på och godkänna men tar det senare idag slutar sent så får se när jag tar det.. Så godnatt säger jag från mig ♥ Avslutar med två till melodifestivallåtar från årets festival jag tyckte om ;) Scotts låt gillar jag ej men jaf gillar ju Scotts.. Och dom andra två se det som en bonus :)







/

Therese blir Kalle..

Har gjort en kvinnlig Kalle xD Dvs jag har blivit en Kalle ;) lol xD Originalbilden ser du under som inte är så värst lika tycker jag :/

/

Biljettpriset är fastställt till festivalen..


Biljettpriser
2 Mars 2009
 
Nu är biljettpriserna fastställda, ligger länkade uppe under -Biljetter
Förköpen av biljetter startar 1/4

Nu är äntligen priset klart på vad biljetterna till festivalen ska kosta :) Men blev besviken att dom ändå var så pass dyra, har ökat med 100 kronor! Vi måste köpa dom i april annars kommer det bli svindyrt men det är det ju redan som du ser :/ Alla är inte klara än så ska bli kul att se när programmet blir klart vilket är då vilken veckodag som helst.. Men nu ser jag inte lika mycket fram emot det längre. Pga det jag hörde igår (Tisdag) :´(

Biljetter Förköpsbiljetter

1/4-30/4 Vuxna 420:- Ungdom 260:-
1/5-31/5 Vuxna 540:- Ungdom 320:-
1/6-       Vuxna 600:- Ungdom 380:- Ord pris

Dagsbiljett torsdag
Vuxna 250:- Ungdom 150:-

Dagsbiljett fredag och lördag
Vuxna 280:- Ungdom 150:-

Ungdom 12-17 år, under 12 år gratis inträde.



Snart kommer information om förköp.



The ark från Törebodafestivalen 2006. Dom var sist ut på festivalens sista dag..
/

Kläder och annat från H&M..

Såg att mitt paket från H&M kommer redan nästa vecka istället för i april som jag först trodde :) Inte allt utan resten av sminket kommer v16.. Här ser du en bild på en del av sakerna som kommer  v11 :)

/

Desperate housewives..

Sitter just nu och kollar på den rätte för Rosing det är faktiskt bättre än jag trodde kolla vettja ;) Så inväntas även premiären för Desperate housewives och senare Brothers and sisters :) Har nyss ätit middag blev Gulaschsoppa med makaroner och créme fraiche otroligt gott :P Ska avsluta nu bloggar senare har lite mer att blogga om. Så tillbaka till Linda och min chokladtomte ;) Igår var det prämiär för Cityakuten som är inne på sin sista såsong någonsin känna så ledsamt :( I den sista så sägs det att Carter och Clooney är tillbaka så nåt kul men det får inte sluta efter 15 säsonger så tråkigt :(



/

Tisdag..

Dagen idag har varit som typ alla andra dagar så ingen förändring där. Så fick jag höra en tråkig sak idag som jag ej kommer att skriva här men i april vet jag om det slår in :/ Alltså fy för en viss person som har sabbat så mycket! Önskar det  var som det var för två år sedan.. Den har kan man säga förstört så mycket säger ej vad detta gäller.. Dagen jag ej vill ska inträffa kanske är här snart >.< Så blev jag så paff när jag gick in på Facebook Jensen finns ej kvar :O Hmm man börjar undra om det var en fejk. Så många bilder som man ej ett på nätet fanns på sidan synd man ej sparade bilderna -.- Dom hade ju börjat att rensa bland falska profiler med Jensen. Alltså var det en fejk eller INTE. Vem vet fanns ju såna som var taskiga kanske han försvann för det men det får man aldrig veta. Tur jag har sparat adressen till att få autografen jag SKA skicka ett brev så ser man om man får en autograf om sju veckor eller nåt, då kanske man ser om det var en riktig eller ej. Mycket besviken för man hade åtminstone en som kanske var Jensen på sin vänlista :( Och jag som skulle fråga ett fan om hon kunde ta kort på dom åt mig i april så jag får egna kort på J och J *sur* Så kunde hon ha frågat om det var hans men det hann jag INTE skulle ju letat upp henne idag men när sidan ej finns kvar. Så inga egna kort på dom till mig *snyft* Enda chansen att fråga nån som ska på ett Convent med Supernatural!



I've also try fining it to, do you think he got sick of all of his fans arguing with each other and he's closed it down or something. What do you think?
Logg-till-logg - Skriv i Jodys logg

Man kan bara spekulera nu -.-
/

Nya ringar..

Slänger in bilden på mina två nya ringar till min ringsamling som jag köpte förra veckan från Guldfynd har ju inte gjort det än. Min favoritaffär här i stan man hittar på tok för mycket snyggt i den. Älskar ringar i alla de former och dessa påminner lite som om dom är riktiga diamanter ;) Kanske inte den tydligaste bilden men man kan ju se vad det är. Och jag bara älskar dom (:

/

Bara en massa bilder..












/

Måndag igen..

Åter så är det Måndag igen helt sjukt varför helgen måste gå så fort. Så har det även gått och blivit första mars helt sjukt vad fort året redan har gått. Så nu ska man strax sova till att vakna upp till den värsta dagen för man har ju så hela veckan framför sig. Avslutar med lite schlagerbidrag som var med i årets schlager. Jag bara älskar Alcazar som jag hoppas vinner i finalen om mindre än två veckor :) Gillar ju då även Måns låt. Så även Lili och Susie som jag hoppas! Blir en av finalisterna men dom ska ju stå mot BWO, men BWO låten var inte så bra så låten med dom två har ju en chans men ser vi då ;) Skulle ha skrivit ett annat inlägg men det får bli imon då man kommer in på sidan. Har även fixat lite i mina kategorier rensat men det vet jag ej synd x) Men hursomhelt godnatt säger jag med mina favoriter från årets schlager :P











Enjoj ;) ♥
/

Yes..

Nya artister är klara för Festivalen :P Jag är mest glad för Scotts och Rydell & Quick :) Mora Träsk såg jag för säkert över 20 år sedan, men kul att bli lite nostalgisk ;) 

 

Ännu fler klara artister
27 Feb 2009
 
EMD är nu klara för Törebodafestivalen, även Scotts, Rydell & Quick är bokade till Töreboda.
Mer riktat till barnen så är både Mora Träsk samt Zillah och Totte uppbokade till Festivalen.
Lite mer information om artisterna finns länkat i överkanten under - Artister.


 Andreas Johnson festival Töreboda 2oo6

/

Söndag..

Idag var det härligt väder med som så det känns att våren är på gång :) Söndag har varit lugn typ bara jobbat, lagat mat osv ;) Såg Paytik Sjöberg på tv kul men lite trist att han är ganska fåordig, E.M.D. var även dom med och sjöng sin Schlagerlåt. Nästa vecka kommer Linda Bengtzing kul för hon är ju ifrån våra trakter, minns jag inte fel så har hon gått på min skola :) 

Så hörde jag av mamma att en hade berättat att den vita anden nere vid Åna blir mobbad av ett gäng kråkor ;S Dom verkar hacka på henne! Allt bara för att hon inte ser ut som en av dom andra änderna så ska hon bli mobbad av andra fåglar :( Undrar hur det har gått för anden som verkade skadad, såg han ligga vid vattenkanten han hasade benen efter sig :(

Gossip girl såg jag nyss. Och det löste sig med det mesta. Nates pappa åkte i finkan, Jennie kom hem, Blairs pappa kom på Tacksägelsedagen plus mycket mer såg du det så vet du resten :)


Min favorit i serien ;)
/

En liten förhandstitt..

Olstorp släpper en liten titt på några av artisterna som kommer i sommar :) Så ska dom nytt för iår även börja med Söndagsdanser :P Scotts kommer så kommer du då Mikaela ? ;)

/

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling förlovade..

Som alla vet så blev det klart att dom ska förlova sig nu i veckan. Kul för dom. Men så irriterande att det blev som det blev i alla tidningar och tv med allt prat. Helt sjukt ju ni förstår ju vad jag menar om ni såg det på tv och läste tidningen.. Hade förstått om det varit giftermålet men själva förlovningen :/ Så är det vi svenska som betalar för kalaset! men Sverige kommer tjäna 2,5 miljarder kronor på det, så det är väl bra ..


/

GRATTIS Jensen på 31 års dagen..

Jensen Ackles fyller idag den första mars 31 år. Så Ett stort GRATTIS från mig :)
Hoppas han ser andra inlägget med videon med Takida- Handlake village från Sverige,
 som jag skickade tillsammans med grattiset till honom och hoppas att han gillar den lika mycket som jag gör ;)



/

Sova..

Ska strax dra mig börjar bli sent. har lite kommentarer att svara på som kommer ta lite tid så det tar jag sedan om ni undrar varför jag ej har svarat er :) Känner mig taskig som ej har läst och kommenterat dom bloggar jag brukar läsa :/ Hinner kanske med lite inlägg till innan jag ska stänga av. Kunde ju svarat på kommentarer men av rsk för att datorn stängs av när som helst, så vågar jag inte svara på några.



/

Ledsen och väldigt förvånad..

Ska få se några av mina idoler i sommar ska bli så kul :) Så tänkte skriva det i dens gb här att det ska bli kul att se.. Men blev chockad och ganska ledsen för den personen har tagit bort mig som vän! Fattar ej vrf jag är borttagen men bryr mig ej så ska försöka att EJ få kort på den i sommar funderar även att radda kortet på den i mitt album på min facebook. Blev allvarligt talat ledsen och väldigt chockad men gillar den mig inte så varsågod! Och NEJ jag kommer ej säga vem det är! Så nu är typ lyckan att se denna live borta så ska sluta att va glad för jag fick se denna ;S Därav så har den förlorat ett fan av alla 1000- tals den hade som vän här på sidan! Är väl inte mitt fel att det som jag gör på min facebook synd på nyhetssidan så att ALLA kan se det!!! Därav så blev denna kväll tråkig :( Men icke och så såg jag att man kan anöka att bli vän med honom därav så är det bekräftat av vi är är vänner längre! Vem vet jag kanske går ur klubbar här på Facebook som handlar om denna ;O Men får se ..

Jag var nog den som föll ur vänlistan när den gjorde en rensning av sina vänner -.-

/
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!