Semester !!! ..

F.r.o.m i Fredags så började min semester :O en heeeel månad är man då ledig :) har aldrig haft typ en "riktig" semester så det känns konstigt att ha det. kanske blir fast anställd till hösten men det är upp till Carola hur det blir med det. För vill INTE sluta där jag är :S Hmm .. jaja får se vad som händer till hösten... Börjar tredje augusti åter igen. Vet det går fort så man får njuta så mycket man ba kan. var meningen att man skulle göra lite saker på ledigheten. Men av vissa orsaker så får man som vanligt vara hemma :| men har en del att pyssla med så det får gå. Men sååå trist att det blev inställt :( Inte ens Arvingarna kommer jag att gå på. Tur dom kommer i höst till xl men hade vart kul på Olstorp träffa Micaela och allt :/ Men skönt med semester men en sak är lite trist för få lite dåligt samvete för en person så ja .. :'( har hänt lite trista saker , vad det är kommer jag inte skriva ut men det kommer ske trista saker till hösten bara det ordnar upp sig annars så ja annars , man blir ju lite depp för det , eller man blir jättedepp och besviken !!! :S ..
 Fan ta vissa speciella hemska personer !!!!! :@ Så händer det så blir det inte kul att köpa , ny dator , mobil & digitalkameramen men det ser man då isf.
Men nu så har jag S-E-M-E-S-T-E-R !!!!  : )

Och jag ska INTE sova för länge när jag vaknar -.-´

/

En massa nya videos från mig på Youtube..

Har lagt in en massa massa nya videos på http://www.youtube.com , kolla på dom här under :) Är hamstervakt nu i veckan 21/6-29/6 lite filmat på henne + Rocky som är typ förhäxad i henne xD Inte klokt vad förtjust han har varit i mitt rum den senaste veckan ;) hahaha ^^ och nej hon blev inte offer för min kamera (a) men ja man måste ju ta igen när man aldrig typ träffar henne sådetså :O (: Men mitt kusinbarn Micaela är med sin familj på semester i Tunisien därav så passar vi Nellie. Och det tackar man inte nej till har ju själv haft tre hamstrar en gång i tiden ♥


Två omhändertagna Bordercollies som ej fick ett lyckligt slut ;'( Wissy förstod jag nästan slulle avlivas men inte Emelie :S men bara för att hon bet folk och hundar så fick hon aldrig nån chans att försöka bättra sig -.-´ Här är från dagen då båda två skulle avlivas. Trulse Wissys kille och Emelies pappa är redan avlivad så tre gick upp till himlen. Bara Putte som är kvar i livet han ska nu föralltid stanna hos Carola , så åtminstone nån fick ett lyckligt slut <3

 







Micaelas hamster
 


 


 

Nellie ♥


Rocky : ) 

 

 



Lite av mina filmer (a) Man ser hur fascinerad Rocky är av Nellie :O Hmm .. men ja han tror att det är en leksak även säkert Mischa så det gäller att ej sätta dom ihop :| Men varför skulle vi det (?)
/

Datorn fungerar..

Eller ja sedan den 21 juni har den fungerat :O men såg det först på måndagen. har inte vart ute på så många sidor där man kan se att jag är online jag ligger lågt som man säger. Bara youtube & facebook jag har varit ute på av medlemssidor bara ingen sett mig :/ Men har kollat offline på lunar & Bdb , vad jag ser så verkar ingen sakna mig så vrf logga in där då. är det ingen som undrar var jag är så har jag ingen anlednig att logga in där! Får ta igen på bdb för vet typ vilka bilder som ska in , gula sidor blir ba fler och fler :| men eftersom jag visst inte är saknad av nån och dom jag mest har kontakt med känner jag över internet hade vart annorlunda om jag hade känt dom mer IRL men det gör jag inte. Så ja :/ kanske loggar in på bdb på Lördag eller redan imon. jaja dets er jag då. har även dissat msn men inte så kul därute för tiden bara rinner iväg.

MÅSTE jag blir mera aktiv här har inte ens skrivit på vem som vann talang, om Wissy & Emelie + en massa , massa saker! Så är det inte så kul att vara ute på bloggen för ser vad fina många andras bloggar är , min ser jag inte ens min Header på med mina hundar :'( Så inte kul att se vad dom andra kan fixa och ha sig för det kan inte jag! Finns så mycket mer jag vill skriva här i min blogg om , men ja vågar inte skriva för mycket ..

Så tills jag skriver här igen , ska bli oftare :|

natti ..   ♥
/

Helgen över..

Känns märkligt vad en helg kan gå fort -.-´ åter en är till ända , och en ny är att vänta :O Hmm .. Jaja den kan bli kul har lite att se fram emot så då får det la gå x) Och så är jag oaktiv i bloggen jag som skulle bli bättre , haha -.-´ Men eftersom jag ej har några aktiva läsare bara mig själv så är det ju inte bråttom x) Eller jo jag har ju en läsare och det är ju jag (a) .. Hmm men MÅSTE bättra mig! Lättare sagt än gjort men tids nog så :) Har ju skitmycket att blogga om och det blir ju ba äldre och äldre .. Får avsluta nu för han stänger av Internet snart ..

.. så Natt

/

Do you love me ? ..

Hahahah så fruktansvärt sööt , lätt att denna äger ; )

/

Det hände 2 juni för två år sedan..

Hmm var meningen att jag skulle publicera detta 2 juni -.-´ Men dum som man är så gjorde jag inte det. Men iaf läs som om det var just den dagen jag publicerade detta (a)

Idag ca 15:10 för precis två år sedan. Så var vi tvungna att avliva Tiny :S usch kommer ihåg denna dagen så väl , men mest sista färden då jag ja vet inte hur många kort jag tog när hon låg bredvid mig på sida , i baksätet :| Sista kortet jag tog var när man ser Tiny gå mot veterinärstationen >.< Nån gång kommer jag sätta ut korten men dom är fortfarande mycket ledsna att se för mig. saknar Tiny nåt så otroligt än idag! :'( Vi begravde henne redan på kvällen då vi kom hem. men det var väldigt bråttom för just den dagen fyllde kristina år ! och vi hann inte sitta med henne jättelänge som vi hade velat! :S För vi är enligt släkten dom som ALLTID kommer sent :/ Vi var sist även den dagen men men , eller så begravde vi henne dagen efter men minns inte . Eller jo det gjorde vi eftersom festen var 3 juni , så ja vi hade med all rätt anledning att komma försent ! Vi var jätteledsna när vi kom :S usch VRF skulle Tiny gå bort hon som var värsta charmisen , du som har träffat henne ska känna dig stolt för hon var nåt alldeles extra :) Här under följer inlägget jag skrev på Lunarstorm nån gång efter dagarna vi avlivade Tiny Usch hemskt att läsa :/ vet inte när jag kommer att läsa det igen har inte läst det sedan jag skrev det för två år sedan :O

När vi hade kommit hem med en livlös Tiny i bilen -.-´ så var jag ute med dom andra två. Vi träffade på Unika , Lillan och deras matte. Unika räknade hundarna så hon såg att nån fattades :O Nu finns inte längre Unika vid nyår samma år så avlivades hon >.<  Unika som alltid stannade upp och kollade mot våran balkong om hon såg mina hundar <3 Hon saknar jag jättemycket !!!!!
Usch otäcka dagar det var >.< Minns inte så mycket hur dom andra regerade :| Men tror ändå och vet att dom kollade vart Tiny var nånstans. För dom såg ju att Tiny följde med ut , men att hon aldrig var med hem igen. På kvällen så fick dom lukta på bilen , och om dom undrade nu vart hon var så fick dom ju då redan på det vid bilen ;'(

*¨*Skriver detta inlägg ett par dagar efter, detta datum. Inte lätt att skriva om detta. Men vill minnas*¨*

Vaknade väldigt tidigt idag det första jag gjorde, var att leta efter var Tiny var nånstans. Hon var i hallen har jag för mig att hon var, hon lät och det lät ännu värre idag :'(

Ett par minuter senare gick jag ut med alla tre, det skulle ju bli Tinys sista tur till Fotbollsplan, för klockan 15:00 skulle vi avliva henne i Töreboda. Vi går det vanliga tiren ända bort och Tiny går så sakta men hon hann ju med. Gick nästan hela tiden och kollade på henne, kan ju inte göra det snart mera :'( Efter det så gick vi och satte oss på gräset, alla tre lade sig ner och njöt i solen. Om Tiny hade varit frisk så hade hon knappt lagt sig ner. Filmade henne ganska mycket, och tog några kort till på henne. Alla tre låg och kisade för solen var jättestark idag, tur var ju det fick jättefina kort på alla tre ihop då :D Efter ett tag så tog jag upp Tiny i mitt knä så hon lade sig på rygg. Och lilla gumman somnade och låg där i mitt knä en bra stund :P När jag innan det tog upp henne, så var det en envis liten Kråka som höll på att kraxade.. När jag tittade till då på Tiny så hade hon lagt sig ner i gräset och somnade. Hon njöt och bara älskade att vara där i gräset med oss andra tre :D Var säkert ute i 1½ timma med dom sedan var vi tvungna att gå hemåt :( bar Tiny den sista biten efter stigen som vi alltid gjorde..

När jag kom hem så var jag tvungen att gå ner och sola..

Efter när jag kom upp så var hon nog vi d 14:00 lite mer än en timma kvar för Tiny. Tog ännu mera kort på henne och filmade henne, ännu mera. Mamma försökte att ge henne mat med lillan matvägrade :'(:'(:'( Var hela tiden med henne. Hon gick ut och skulle lägga sig på balkongen men det fick hon inte hon kunde ju ramla igenom. Vi gick runt och visade henne hemma en sista gång.. Hon gick som vanligt och kollade vad vi höll på med, tog några kort till fick bakifrån på alla tre en sista gång..

När klockan var vi 15:40 var vi tvungna att åka. Det sista som hände var att Sascha bara stod och stirrade mot dörren när hon såg att Tiny var i mammas famn, hon anade att nåt verkligen var fel. Hon stod säkert och kollade ifall dörren skulle öppnas en sista gång, men det gjorde den inte :'(:'(:'( Gick ut till bilen Tiny såg så dålig ut.. Tog jättemånga kort på henne, på ett ler hon men man ser ändå att hon inte mår bra.. När klockan är ca 15:05 så är vi framme hos Veterinären. Jag får det sista kortet på Tiny när hon går mot det hållet han finns..

När vi kommer in till welin så tar han upp henne på bordet. Och börja känna på henne Tiny ser livrädd ut, hon har aldrig varit med om att nån gör så på henne förr.. Mamma frågar om det inte finns nåt kvar att göra för henne, han tittar på henne och säger att hon har blivit smalare. Och hon hade fått nåt i tassen för den hade svulnat upp i benet.. På sista tiden hade hon börjat att dricka vatten, så det har gått på njurarna.. Så det finns inget annat att göra en att avliva henne O_o Han tar fram rakapparaten och rakar bort håret på hennes tass. Efter det så tar han en gummirem och spänner åt, så att man ser blodådrorna tydligare. Efter det så tar han och sticker Tiny med en spruta som det finns avslappningmedel i. Hon skriker hur mycket som helst, mamma klappar henne på huvudet. Efter sprutan så tar han vätskan som kommer att ta bort henne för alltid. och på bara några sekunder så är älskade Tiny borta för alltid.. På mindre än fem minuter så är hon borta för alltid ifrån oss :'(:'(:'(:'( Efter det så pratar mamma med Veterinären om vissa saker, och jag bara sitter och klappar Tiny, hennes mysiga tassar kan man känna igenom, och det söta gosiga ansiktet och hela henne kunde man känna igenom.Och hennes härliga ljusbruna färg..

BORTA FÖR ALLTID!!! :'(

Efter det så åkte vi hemåt fick ha henne i bilen, skulle ha åkt upp till en viss person att ha henne över natten, men det fick vi då inte :@ Han skyllde ifrån sig som vanligt! :@ Ska imorgon åka och begrava henne på Höjjen bredvid Lacie, hennes bästa kompis. Som själv gick bort för åtta år sedan :'(:'(:'( Det var min bästa kompis <3

*¨*Tror och vet att jag kommer att få träffa er igen, hos änglarna där upp i det blå*¨*

Tiny var som en katt då hon strök sig mot soffan :D

  • Om ingen klappade henne så blev hon jätteledsen

  • Hon hade ett speciellt ljud när hon träffade andra

  • Mammas hund

  • När Lacie fanns så var dom som ler och långhalm

  • Polkagris

  • Alla barn älskade Tiny

  • Satt med ett Tuggben i munnen, såg ut som om hon rökade

  • Så fort hon såg att jag skulle ta kort så sprang hon iväg

  • Alla föll för Tiny

  • Hon krafsade på dörren till toaletten, för att se om den hon sökte fanns där

  • Satt på ett speciellt sätt, på sned

  • Låg oftast vid Spinnrocken

  • När brukade sitta vid Datorn, så pep det ibland bakom mig, och där nere stod Tiny och bara log mot mig
    Hon var den som kom så lugnt så, när dom andra sprang som galna och skulle få mat

    Det är så tomt efter dig lilla gumman, ett stoort tomrum efter dig!

    Dina kompisar saknar dig mest Sascha och Tess också <3


    *¨*¨*Tiny, Tiny, Tiny, I minnet du lever varför Tiny?*¨*¨*

  • Hon gillade Tuggisar

  • När dom tiggde i bordet så kollade Tiny, alltid ner om det skulle komma nån mat på golvet

    Detta från Lunar tog ju då typ 2 timmar att skriva hoppas jag minns allt för det mesta var borta -.-´ eller än del var borta .

    Helt otroligt att det har gått hela TVÅ ÅR !!! :O Usch tiden den bara rinner iväg :| :S

Tiny ♥
/

Jag vill ha regn , regn , REGN ! ..

Här hemma så har det börjat att blåsa upp ett tag nu. Skönt för det känns som om regnet är på väg :) Det behövs ju för precis nästan snustorrt överallt i Sverige. Fåglarna , Igelkottarna och en massa andra djur behöver vatten!  Så behövs det även för att stoppa alla skogsbränder som härjar samt att regnet kan förebygga så att inte det börjar att brinna. Dom senaste dagarna som alla vet har det ju varit nära 30+ varmt helt otroligt :O och solen har tagit ganska bra så jag som inte brukar bli så brun på armarna + i ansiktet har visst fått lite färg :) Hmm men nu tycker jag att det kan regna lite eller mycket ett rejält åskväder så att det rensar upp lite i luften. Om några dagar kan det bli stekande sol igen men inte så här olidligt varmt typ öpver 30+ , utan sådär lagom ( ; Men lider så med alla djur idag så blev jag nästan attackerad av två fickmåsar vem vet kan ha med vattenbrist att göra för dom känner sig stressade för dom ej hittar vatten ? :| Hmm .. Var nog inget mer jag ville skriva så säger ♥ Får se när jag bloggar igen för har blivit åter kass men ska försöka bättra mig (a) Iofs har ju inga läsare men ändå :/
/

Älska Dima Bilan (a) ..

Jag ba älskar denna låt med Dima Bilan - Lady flame ( :
En visst Tiina skickade denna till mig  , blev sedan fast xD Aja här har du den <3



Den som inte vet vem han är så kan jag säga att det var han som vann årets eurovisionsschlagerfestival ´o8 .
Alltså vinnaren om du inte visst det .
/

Nya videos från mig på Youtube..

Har lagt in lite nya videos på youtube , kolla på några av dom här under:



 

Nu ska dom då godkännas innan dom läggs upp där , när det är klart så kommer även
Barbados- Fallit som en sten att vara uppe ( :
/

Två år sedan var det igår..

Igår var det prick två år sedan jag tog denna bilden. Två dagar innan vi avlivade Tiny (mitten) :'( Usch och imorgon är det då två år sedan vi avlivade henne. Sedan är det prick två månader kvar tills det blir den andra augusti då även Tess (till vänster) självdog i mina armar inne i mammas rum , för två år sedan. Usch , usch det var en hemsk sommar och även en kanonvarm hemsk sommar! Tack vare värmen som var så var det antagligen den som tog Tess ifrån oss -.-´ Så sommaren 2006 så förlorade vi våra två småhundar Tess och Tiny! :S

image107

/

Palla värmen..

Asså det må vara en solig härlig dag ute idag :P Men asså palla med det för att gå ute idag känns som att gå inne i en bastu! :O Här mitt på dan så stod det +38 grader (!) asså -.- Nog för att jag gillar värmen men inte idag xD Så har jag även jobbat och det gjorde det bara värre , men bara att stå ut för det ser visst ut som om hela veckan ska bli såhär varm :/ Så kul när jag ska gå ut och gå med hundar i max 1½ - 2 timmar :O Får INTE glömma vattenflaskan för då är det kris enligt mig!! Det ska va vatten hemifrån för inte gått att dricka sånt som har svarta järnbitar i sig -.-´
/

Men NEJ -.- ..

Jahaaa så gick det med dagens bloggande :O OCH NEJ jag är INTE *lat* (a) haha  -.-´,.  Aja jag har ju hela livet på mig eller inte -.- Hmm ska försöka att skriva senare idag måste ju även lägga ut om Talangfinalen :/ Hmm aja tror inte jag skriver mer ´idag´ så godnatt ♥
/
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!